Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most tényleg ezért jelentett...

Most tényleg ezért jelentett valaki? Csak felpontozni akartam.

Figyelt kérdés

Akartam kiírni egy olyan kérdést amiben csak simán minden válaszolót felpontozonde gondoltam hogy ilyen kérdés sok van,tehát még kérdezek vmit.Kb. ezt írtam:MI a kedvenc gyerekversed,mégha felnőtt vagy is.(És most pedig kérdezek vmit.,hogy kérdés legyen?)

Aztán alá a magyarázatba kb. ezt írtam:

Azért írtam ki ez a kérdést ,mert válasz kapós,felpontozgatós kedvem van,és mert érdekel.

Aztán következő bejelentkezésemkor látom,higy kaptam a moderátoroktól egy levelet,asszem az volz benne h. a kérdésem nem kérdés és másodszorraetiltanak stb. ...

Jó persze tudom,h. tényleg nem volt kérdés de csak ők úgy megtaláltak,vagy valaki ezért feljelentett.Nem teljesen értem.

És ha valaki ezért feljelentett, annak ez ennyire szúrta a szemét?Jó és tényles szabályba ütközik de talán nem akkora gond,amikor annyi rasszista,fajgyűlölő,rossz kategóriába rakott kérdés van.

2010. aug. 17. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A zemberek hülyék.
2010. aug. 17. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert vannak még ilyen idióták csak sajnos nem puszultak még ki
2010. aug. 17. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!