Mire jó a Tiktok? érdemes fenn lenni rajta ha haladni akarok a korral?
Nem kell videókat csinálnod a használathoz, mások tartalmát ettől még látni fogod. A 8-14 éves korosztályban a legnépszerűbb, a felkerült videók többsége az oldal eredeti szándéka szerinti tartalommal cringe. Ami nem cringe, az pedig már nem az eredeti szándék szerinti tartalom, hanem más platformokról való tartalommásolás a nagyobb nézettség reményében.
30 évesen hülyét csinálni magadból, ostoba szövegekre meg zenékre tátogni és a kezeiddel hadonászni hozzá és pofákat vágni bőven túlkorossá tenne. Az általános iskolások körében még jópofa meg menő, de egy felnőtt embernél kínosan rossz, szégyent keltő.
Nem tudom miért gondoltam, hogy tartalmat akarsz gyártani, talán csak a kérdés fogalmazása miatt, és nem láttam hogy az ellenkezőjét is leírtad.
Egy próbát megér, de azt érdemes tudni, hogy a minőségi tartalom igazából más oldalak profiljába tartozik, csak onnan át van alakítva ezekre a gyorsan vágott pár másodperces rövid videókra, hogy TikTok kompatibilis legyen. Lehet Youtube-on ott lenne egy recept videó mindenféle magyarázattal meg bemutatással egy 5 perces anyagban, TikTokon pedig az összetevőket fél másodperces vágóképek, az elkészítést és eredményt pedig 1-2 másodperces bevágások töltik ki, mert annyira belül kell maradni az időkorláton (15 másodperces azt hiszem a normál videóhossz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!