Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen igazolást lehetne...

Felhasznalo vagyok kérdése:

Milyen igazolást lehetne szeretni a kijárási tilalom alól?

Figyelt kérdés
Az teljesen rendben van, hogy nekem van sportolói, de ki visz haza? A szülőnek ilyen esetben lehet ugyanolyan igazolása? Vagy van erre külön valami?
2021. febr. 19. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
A lábad visz haza, de mehetsz kerékpárral is. Sportemberként ez nem jelenthet problémát. Ha viszont csak az edzésen vagy kemény, akkor választhatod a tömegközlekedést vagy a taxit is.
2021. febr. 19. 08:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Biztos este 10-re szeretnék hazaérni mikor másnap reggel ugyanúgy online suli.... és hallottál már arról, hogy nem mindenki lakik közel az adott helyhez? Bocsánat de undorító, ahogy egyes felnőttnek nevezett személyek beszélnek, gondolkodj csak el rajta
2021. febr. 19. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

A sportolói igazolás CSAK RÁD érvényes, az meg magánügyed, hogy hogy kerülsz sport után haza!

Szülöknek garantáltan nem lesz emiatt felmentése, neked meg marad vagy a tömegközlekedés, vagy a taxi vagy biciklizel/futsz.

2021. febr. 19. 09:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez nyilvánvaló... én arra vagyok kiváncsi, belekötnének-e, ha egyik szülőmnek is csinálnánk? Tehát érdekli-e hogy tényleg sportolni volt, vagy egyáltalán nem
2021. febr. 19. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Fogd már fel, hogy nem tudnak csinálni az egyik szüködnek engedélyt! Ahhoz, hogy sportolóként felmentést kapjon, egy egyesület tagjának kell lennie, ami a kérdésed alapján nincs meg, és ha most hirtelen beléptetnék, azt meg egyböl kiszúrják, hogy csalás, és igencsak megbüntetik.
2021. febr. 19. 12:53
 6/7 anonim válasza:
A rendőr nem tudja ellenőrizni, hogy ki milyen egyesület tagja, és nem is fogja. Budapesten én szinte minden éjjel mászkálok, egyszer állított meg a rendőr, kinyújtottam a kocsi ablakán a papírt, ránézett, el se olvasta és már mondta is, hogy haladjak tovább. Nem is értem, hogy tudna már ez a pár rendőr több ezer autót ellenőrizni? Komolyan, akik ezt hiszik, hogy mindenkit megállítanak és le is ellenőrzik mindenki papírját, azok garantáltan egyszer se voltak kint az utcán éjjel, csak a fotelból okoskodnak. Itt Budapesten konkrétan alig kisebb a forgalom éjjel mint a kijárási tilalom előtt. Nincs ám ettől hirtelen százszor annyi rendőr mint azelőtt... Vidéken is voltam többször is mostanában éjjel (Pécs, Eger, Zalaegerszeg) egyetlen egy darab rendőrt se láttam, pedig direkt nem pályán mentem, hátha, de nem.
2021. márc. 4. 02:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Sok magát hozzáértőnek gondoló válaszolónak: megoldódott, nem is kell papír ilyen esetben a felnőttnek... :)
2021. ápr. 8. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!