Hogyan lehet kitörölni az életből 8 évet?
Figyelt kérdés
az a 8 év nagyon rossz volt nekem, teljesen meghatározza a mostani gondolkodásomat és befolyásolja az életemet.
19/L
2021. febr. 16. 07:30
11/14 anonim válasza:
"De én hiszek a karmának.
És hiszem, hogy mindannyian egytől egyig visszakapják azt, amit adtak."
Mondd, hány népnyúzó diktátort láttál, aki megkapta a méltó büntetését? Talán Cheausescu volt az egyetlen, akit a feldühödött polgárok 70 éves korában agyonlőttek, mások a kimentett vagyonnak hála, tisztes öregkort éltek meg. Hol itt a karma? Hol kapták vissza azt rengeteg kínt és szenvedést, amit okoztak?
12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudhatod !🙂🙏🏻
2021. febr. 19. 12:37
13/14 anonim válasza:
En most vagyok 26, most diagnosztizáltak nálam borderlinet es szorongást. Valahogy most jon vissza, amit anno kaptam. Nekem “ csak” egy ev volt általánosban, amíg anorexiasnak hívtak egy páran az osztályból. Az a rossz benne, hogy most mar tudom, hogy mit kellene csinálnom, azonnal elmondani a tanárnak es otthon, de 11 évesen nyilván az ember nincs meg tudatában önmagának. Plusz az is volt a taktikám, hogy egyszerűen nem veszem figyelembe es úgy teszek, mintha nem érdekelne a dolog. De a fizikai bántalmazás mar nagyon durva. Nem is értem, nem félnek az ilyenek a kovetkezmenytol? Nehéz elhinni, hogy ez ellen sem tettek semmit a tanárok.
14/14 anonim válasza:
Az egyik lany, aki csúfolt mara egy 120 kilos nagyon ronda disznó lett, a labam nyomába sem er, kiváncsi lennék most mekkora lenne a szája... bar mar akkor is csúnya volt, szóval ez nem számít az ilyen mocskoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!