Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kitörölni az...

Hogyan lehet kitörölni az életből 8 évet?

Figyelt kérdés

az a 8 év nagyon rossz volt nekem, teljesen meghatározza a mostani gondolkodásomat és befolyásolja az életemet.

19/L

2021. febr. 16. 07:30
1 2
 1/14 anonim válasza:
83%
pszichológust tudok ajánlani. Csak jól kell megválasztasztani, mert az exem helyzetén csak rontott. Körbe kell kérdezni, hogy ki ismer egy jó szakembert.
2021. febr. 16. 07:44
 2/14 anonim ***** válasza:
26%
Crt+s+F8+Del
2021. febr. 16. 07:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Bár ilyen egyszerű lenne..

én is áldozat voltam általánosban. Azt reméltem hogy majd középiskolában jobb lesz, hát tévedtem.., az volt az igazi pokol..

Végül nem is tudtam elvégezni a középiskolát emiatt, nem tudtam már elviselni a folyamatos megalázást, azt hogy hazafelé menet rajtam tesztelték az viperát, egyszer sokkolót is majdnem.. Otthon meg persze én voltam a link gyerek amiért kerülöm az iskolát..

Ahogy nem voltam tanköteles, azonnal kiiratkoztam, és otthagytam az iskolát, pár évvel később pedig elvégeztem felnőttképzésen a kiválasztott szakmámat.

Mai napig azt mondom hogy ez volt életem legjobb döntése!

29f

2021. febr. 16. 08:04
 4/14 A kérdező kommentje:

Mondanám hogy megnyugodtam hogy nem csak engem bántottak, de ez egy nagyon szomorú dolog ,nem lehet ezt nyugodtan venni. Engem rugdostak a fiúk - lányok is egyaránt. Papírt dugtak a számba. Napi szinten megaláztak.

És most, kint a való életben nem merek beszélni, nem merek menni sehova csak akkor ha muszáj, nem keresem a társaságot és egyáltalán nincsenek barátaim, mert félek, egyszerűen berögzült az hogy az emberek lekezelően fognak velem bánni, és ott fognak belém rúgni ahol csak lehet. Mondván egy hatalmas nagy nyuszi lettem.

2021. febr. 16. 08:58
 5/14 A kérdező kommentje:

De én hiszek a karmának.

És hiszem, hogy mindannyian egytől egyig visszakapják azt, amit adtak. Isten nem bottal ver. Ez nyugtat.

2021. febr. 16. 09:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Dettó.

És az az elképesztő számomra hogy már 2021-et írunk és még mindig nagyon gyakori jelenség ez az iskolákban, megoldás meg nincs, és senki nem is fáradozik azon hogy legyen..

2021. febr. 16. 09:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Pontosan. 2021-et írunk. És ez csak rosszabb lesz. Öcsém ugyanabba az iskolába jár most ahova én jártam . Meséli hogy az egyik gyereknél kés volt és mindig viszi magával (9 évesek!)
2021. febr. 16. 12:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez a 8 év is meghatározó lesz a jellemedben. Ne akard kitörölni, akkor az nem te lennél.
2021. febr. 17. 15:40
 9/14 anonim ***** válasza:
3-as, hogyhogy nem intézkedett sem a tanár, sem az igazgató, sem senki???
2021. febr. 17. 15:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerencsére ma már vannak rendőrök, ill. felügyelők a suliban. Ha valakinél vipera van, azt - gondolom - kiteszik az iskolából. Legalábbis ki kellene tenni.
2021. febr. 17. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!