A legjobb barátnőm elhanyagol, mit tegyek?
A helyzet az, hogy kb. 3 hónapja én és a barátnőm jóban lettünk egy harmadik személlyel. Így hárman nagyon jól elvoltunk, csak én kezdtem észrevenni, hogy a 3. Lány jobban bírja a barátnőmet, mint engem, kis megjegyzésekből. És innen odáig jutottam, hogy nem tudok kettesben lenni a barátnőmmel, mert mindenhová követ minket a 3. Lány. Félreértés ne essék, én is bírom a lányt, csak most kezd egy kicsit sok lenni. Meg ugye néha így ketten félrevonulnak, és engem teljesen kihagynak. Attól félek, hogy ki fognak túrni a barátságból.
Ti a helyemben mit tennétek?
Köszi kedves vagy😒
Holnap terveztem vele beszélni egyébként.
Én is voltam hasonló helyzetben, bár mára már minden jóra fordult. Sajnos szókimondóbb fajta vagyok, és mikor egy-egyszer elmondtam, hogy miért hagynak ki mindenből, jól összevesztünk, majd volt, hogy hónapokig nem beszéltem velük egyáltalán. Igaz, ekkor még inkább kistinik voltunk, naivak.
Szerintem mindenkébb beszélj a jobbik barátnőddel erről, és fontos, hogy nyugodtan. A másik lány meg úgy tűnik, mintha teljesen le akarna téged cserélni, viszont még bármi lehet.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!