Szerintetek ki ő? =) (linkelve a kép) Mennyire hasonlít az eredetire? =) ja és még egy potyakérés: szerintetek ilyen rajzképességgel 'minek' mehetnék el? (szakma)
nem találtad el :D
mivel Kocsis Andrea az én vagyok,és én készítettem és én lány vagyok és a képen fiú van XD
de köszi azért :D
jacob black?
am a haja nem ilyen,nemtom.:D
találgassatok még :D
am a 23:57-esnek üzenem,hogy de egy fosból van... :D
de ha az én papíromon van az én grafitommal akk az nem fos hanem rajz :D
00:06 már bocs h most egy kicsit leoltalak,de ő kb 19éves,
én pedig csak 14 ;)
nekem ez a munkám kb 60-70perc volt...
neki a lovas kb 10-15 óra... ezért van különbség...
Hát ja, az időben tényleg van.
Akinek van tehetsége, szerintem az is el tud készíteni egy olyasmi képet. De az a lány már kiskora óta rajzol.
Én is rajzoltam már portrét magamról. Nem hasonlított rám, de nem lett ahhoz képest rossz.:D Amúgy nekem is van némi érzékem a dologhoz.:)
Kérdező, ha többet fektetnél a részletekbe, szerintem te is tudnál elég jókat csinálni.:)))))
Amúgy 6hónap után ez volt az első rajzom... :)
és szerintem 6hónapnyi szünet után szép eredmény tőlem :D
gyakorlat teszi a mestert:D szívesen megnézném a műveidet. :)
engem csak motiválni tud mások ügyessége,mert akkor az jár a fejembe,hogy én is elszeretnék jutni arra a szintre,ahova ő.
az a baj,hogy egyszerre nem sok türelmem van...és ezt is stressz levezetésnek szántam...:)
ez még semmi ahhoz képest amik kint vannak a falamon... :)
de köszönöm mindenki kommentjét... :)
ja és a gyerek neve: Nathan Kress... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!