Bananina kérdése:
Szerintetek ki ő? =) (linkelve a kép) Mennyire hasonlít az eredetire? =) ja és még egy potyakérés: szerintetek ilyen rajzképességgel 'minek' mehetnék el? (szakma)
2010. aug. 16. 23:40
1/31 anonim válasza:
Ez ugye nem az akar lenni, akire gondolok?...
2/31 anonim válasza:
Fogalmam nincs ki ő.:D
Már lassan ott tartok, hogy ha nem sportoló, akkor nem is hallottam még róla. Pedig olyan 3 éve nem így volt.:D Nem baj...:P
Hát megmondom őszintén, van tehetséged, de ezen bőven van mit csiszolgatni. Ha kijárnál valami tanfolyamot, akkor sokkal jobb lenne.
Esetleg grafikus?
3/31 anonim válasza:
az a baj hogy ez a képesség tanulható,elmegy vki egy rajztanfolyamra és már is igy rajzol-
4/31 A kérdező kommentje:
én még semmilyen tanfolyamon nem voltam soha életemben.
a rojzot csak a suliban tanultam/tanulom,de ott is inkább ilyen szakmai rajzokat.
annyit segítek,hogy fiú XD
2010. aug. 16. 23:49
5/31 anonim válasza:
Az látszik hogy fiú....de kicsoda???
6/31 anonim válasza:
Könyörgöm ne... én tudom kiez..
7/31 A kérdező kommentje:
1, nem sportoló
2,ha tudjátok írjátok le :D
vagy ha szeretnétek,hogy a többiek még találgassanak tarsd meg magadnak :D
2010. aug. 16. 23:54
9/31 anonim válasza:
Én szeretném tudni ki ez mondjátok meg léci :)
10/31 anonim válasza:
Naszal.. ez az a köcsög az iCarly nevű fosból, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!