Az android PC-s portjának a bemutatására tudnál egy csatornát ajánlani?
Figyelt kérdés
Ötleteim vannak de feliratkozók nélkül nem vagyok biztos benne hogy az embereket elérné még az elején. Gondoltam rá hogy kellene egy Youtube-os akinek a csatornája már ismert és az androidos témával foglalkozik magyar nyelven. Négy éve használok androidot pc és laptop-on. Van néhány tutoriál videóra való anyag (szöveges formába) amivel bárki számara elérhető és könnyen telepíthetővé válik az Android PC-re igaz csak a megfelelő procival.2021. febr. 11. 19:29
1/2 anonim válasza:
Szerintem probáld meg a youtubot......aztán ugyis beindul...valahol elkell kezdeni :)
2/2 anonim válasza:
Youtube igy tehetsz androidot asztali pc-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!