Középiskolás fiúk! Nálatok is mindenki takargatja magát, meg a WCben öltözik át úszás előtt, vagy ez csak nálunk van? Én nem vagyok szégyenlős, simán átöltözök mások előtt, de így nem, hogy csak én állok így ehhez
#14es
Nekünk ötödiktől van, és egészen tizenkettedikig. De csak szeptemberben, meg május-júniusban, amikor jó idő van.
"A természetes szégyenérzet veleszületett érzelem, rendeltetése az emberi korlátok jelzése." - Tudományos oldal (Wiki XD)
Ez alapján normális, ha osztálytársaid "szégyellősek".
7-es
gimibe egy kis szemérmesség olyan fiatalon teljesen normális.. sztem az nem normális ha valaki "simán" mutogatja magát csajoknak :D mai napig nem tenném 26 évesen.. ettől még szexelek a barátnőmmel.. semmi gondom levetkőzni.. amiről viszont te beszélsz az közszeméremsértés. szal te letolnád a gatyád 14 évesen lazán egy osztály előtt? biztos vagy te ebben? :O szerintem ilyenre még az életben nem volt példa, de ha igen ott komoly mentális gondok vannak.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!