Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Főiskola ,építészeti képzés,...

Főiskola ,építészeti képzés, ösztöndíj, BSc vagy MSc?

Figyelt kérdés

Na helló, építészet szakot tanulok felvidéken, és lenne egy pár kérdésem.

Kezdjük azzal hogy BME vagy YBL. Budapesten szeretném folytatni a tanulmányait de egyenlőre nem Tudom hogy hol. Ki mit tud ajánlani, mit tudna mondani pro/kontra.

Következő kérdésem az lenne hogy BSc vagy MSc képzés? Tisztában vagyok vele hogy melyik mit takar de ebből sem tudok dönteni. (Ha lehetne itt is pro/kontrákat kérnék)

A következő kérdésem, ösztöndíj. Ha én ösztöndíjjal akarok főiskolára menni akkor mire lehet számítani az ösztöndíjakkal kapcsolatba, milyenek vannak és a fő kérdés az hogy lehetséges e?

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2021. febr. 2. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ajánlani leginkább valami versenyképesebb mérnöki területet tudnék, de gondolom nem erre a válaszra számítanál.
2021. febr. 5. 06:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, nem erre a válaszra számítottam de, jogos feltevés az hogy nem a legversenyképesebb mérnöki szakma, de én szeretem és nem fogok váltani.
2021. febr. 6. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!