Hányas évjáratú a legrégibb pénzérméd?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 10:18
2/12 A kérdező kommentje:
küldesz képet róla?:)
2010. aug. 16. 10:51
4/12 anonim válasza:
1. vagyok.A lányom a valódi tulaj,most még nyaral.Nagyon szívesen küldök,de kezdő vagyok,légyszi írd meg,hogyan kell.Köszi
5/12 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi hát én se vagyok egy nagy informatikus de úgyis jó hogy lefényképezed és felrakod és elküldöd vagyis ide beilleszted; vagy ha van nyomtatód be szkenneled és majd azt is ideküldöd.
2010. aug. 17. 17:50
6/12 anonim válasza:
Római pénzérme,Ferdinánd 1550 körül,1772-es rézkrajcár.Van Német Birodalmi is. Mire használnád a fotót?
7/12 A kérdező kommentje:
Hú az jó régi honnan szerezted? Hát csak úgy megnézni:)
2010. aug. 17. 21:42
8/12 anonim válasza:
Kaptam őket, illetve örököltem.
Több kitüntetés viselési igazolvánnyal, régi eldugott levelek, bélyeggyűjtemény.
soha nem teszem pénzzé, és mind a fiam fogja örökölni.
Ha kell küldök képet, de az interneten nagyon sok fotót és leírást találsz, pénzérmékről, bélyegekről. Kicsit furcsálom, hogy képet kérsz, de nagyon szívesen.
9/12 A kérdező kommentje:
Oke. Küldhetsz:)
2010. aug. 20. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!