Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Infsrktusom lesz vagy valami...

Infsrktusom lesz vagy valami mas a baj?????

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 eves fiu vagyok 2 honapja voltam korhazban magad vernyomassal ami elmult azota mert ugy elm idegi alapon ment mert elmeletileg szorongasos es panik beteg vagyok es ki lett vizsgalva teljesen a szivem es nincs baja teljes koru vizsgalat volt es mar 3 4 napja sokszor erzem hogy nyom a jobb mellem tobbet izzadok a honaljsmban sokszor elonti a meleg a fejem neha neha beszurkal a mellkhasom faj az alkapcsom de hozza teszem nagyon sokat fekszek alig mozgok es 2 napja is nagyon nyomottt es bementunk korhazba es csak ekg volt es azt mondtak infarktus se volt se sincs de en felek hogy akkor meg is mitol lehet ez mert a balkezembe is sokszor nagy szuras jon aztan elmulik neha a nyakam kezd el fajni nagyon neha a hatam infarktusom lesz vagy mi mert en nagyon felek valaki tud segiteni?????????????????

2021. jan. 31. 11:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el mozogni, nincs infarktusod, csak lustaságod
2021. jan. 31. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már tegnap is kiirtad. Sürgősen keress fel egy pszichológust
2021. jan. 31. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy be meséled magadnak nagy az esélye. Én is képes vagyok erre sajnos. Az a megoldás hogy eltereled a gondolataid. Ha unatkozom az én agyam is be bolondul egy idő után és elkezd hülyeségeket agyalni.
2021. jan. 31. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 az a baj h nekem folyamatosan nyom a melkhasom van hogy abbahaggya de nyom sokszor beszur szoval jah 3 napja voltam ekg tokeletes a szivem
2021. jan. 31. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy hipohanderek vagyunk vagy nem tudom minek nevezik pontosan. Én is be tudok magamnak mesélni úgy dolgokat hogy akár fizikai tünetek is jelentkeznek. Nem szabad erre gondolni. Csinálni kell valamit lekötni magad.
2021. jan. 31. 15:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!