Mi az ami rezeg/kopog kint, de ha figyeled abbahagyja?
Már lassan egy hete, hogy minden áldott reggel negyed 8 környékén elkezd kopogni de nem olyan átlagosan, nem tudom megfogalmazni! Sikerült nagynehezen felvegyem a hangot, hogy elküldjem másnak, de senki nem tudja.. Elsőre harkályra tippeltem, néztem videókat róluk, de kizártnak tartom, hogy nulla más hangot ne adjon ki csakis ezt. Ma reggel megfigyeltem, ha szemmel vagyok az ablaknak (mikor alszok) lehúzott redőnnyel, akkor ritkán van ez a hang olyan 5-10-30 percenkent 5-6 ilyen kopogo hang, de ugy dontottem megfordulok az ágyon.. nos furcsa módon, elkezdődött a hang, de most folyamatosan kopogott, mintha akarná, hogy felkeljek. Fel is keltem, nem lesz meglepő, de igen, elhalkult ez a hang, felhúztam a redőnyt, kinyitottam az ablakot ki is néztem, abbamaradt ez a hang és semmi érdekes.. csend.
Egyetlen egyszer a hét elején, mikor kinyitottam volt az, hogy kintről is hallottam erőteljesebben, de senki nem volt sehol es hamar abbamaradt.
Bocsi, hogy hosszú lett.
Szerintetek mégis mi a fene ez? Már nagyon zavar, hogy minden reggel erre kelek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!