Este miért nem szabad erdő közelében elmenni gyalog?
Figyelt kérdés
Szüleim mondták hogy lelőhetnek a vadászok, de én ugy tudom hogy városhoz/faluhoz közel nem szabad lőni, de az a bökkenő hogy közel van a faluhoz az erdő. Akkor hogy is van ez? Simán lelőhetnek?2021. jan. 28. 16:04
1/10 A kérdező kommentje:
*menni gyalog
2021. jan. 28. 16:04
2/10 anonim válasza:
Csak ijesztgetnek a szüleid. Akármerre tényleg nem tanácsos tekeregni az erdőben, de turistautak közelében nem lövöldöznek, mert veszélyes lenne.
3/10 anonim válasza:
Szándékosan biztos nem lőnek le embert, de a sötétség és az alkohol hatására nézhetnek valakit vadállatnak.
4/10 A kérdező kommentje:
#3 vadásznak nem szabad innija ha jól tudom😅
2021. jan. 28. 16:09
5/10 anonim válasza:
baromság. egyrészt nem vadásznak mindig mindenhol. mindennek megvan a szezonja, illetve a helye. és előre be is kell jelenteniük. és közvetlen település mellett nem szoktak, arra nem járnak sűrűn az állatok, félnek a zajoktól.
7/10 anonim válasza:
Vadászoknál áldomással kezdődik.
Amúgy egyáltalán, még fényes nappal se járkálj egyedül erdő mellett.
8/10 A kérdező kommentje:
#7 Miért? Elvisz a kókó?😆
2021. febr. 9. 07:05
10/10 anonim válasza:
Ijesztegettek csak, hogy ne menj egyedül arra. Én is közvetlen erdő mellett lakom, sokszor megkaptam én is anno, hogy majd lelőnek, de közben családosan mentünk gombát szedni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!