Ki a kedvenc énekesetek, énekesnőtök?
Figyelt kérdés
Én például nagyon szeretem Beyoncet,Selena Gomezt,Miley Cyrust, Rihannát,Shakirát,Pitbullt,Akont,Kid Cudit.És ti?:)2010. aug. 15. 20:16
11/25 anonim válasza:
rihanna mér énekes mérnem énekesnő?:D
vásáry andré :D:D:D:D:D
14/25 anonim válasza:
20:27es xD
am avril lavinge beyonce shakira meg kb mindenkit akit most felsoroltak a többiek xD
15/25 anonim válasza:
csak együttes van: Limp Bizkit <3 :)
14/L
16/25 anonim válasza:
Énekesnő: Aaliyah
Énekes: Caramel, Igni
18/25 anonim válasza:
Ziggi, Cocoa Tea, Gregory Isaacs, Charles D. Lewis, Marlon Roudette, Bob Marley, Chester Bennington, Thomas Anders, Michael Jackson, Győzike, Fekete Pákó, Kozsó XD
Gourangi Dasi, Blaxy girls, Kavita Krshnamurthy, Karnamrita Dasi, Siobhan Donaghy, Ofra Haza:)
19/25 anonim válasza:
Az utolsó 20:24-esnek: David Guetta nem énekes, hanem Dj...Istenem..Hogy miért hiszi azt mindneki, h David Guetta énekes?
Én nem énekeseket hallgatok, hanem inkább bandákat. De azért az énekesnők közül nagyon ottvan Kate Voegele és Avril Lavigne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!