Megrázott az áram? Lesz valami bajom tőle?
Figyelt kérdés
Óra után kihúztam a laptoptöltőt a konnektorból és egy ütésfélét éreztem az ujjamnál, nagyon megijedtem. Most meg nem merem bedugni a telefont töltőre. Lehet hogy valahogy hozzáért az újjam a két ághoz?2021. jan. 27. 09:47
1/11 anonim válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz, és említsd meg, hogy történt! Ha most nem is érzel semmit, áramütésnél akkor is el kell menni minden esetben.
2/11 A kérdező kommentje:
De szerintem nem áramütés, csak kis ütést éreztem, mintha villanypásztor razott volna meg, de annál tompabb volt sokkal
2021. jan. 27. 10:54
4/11 anonim válasza:
Kérdező, érzel zsibbadást a karodban, szédülsz, hányingered van, fáj a fejed? Lett valami nyoma az ujjadon, ami mutatja, hogy ott megrázott (akár hólyag, égési nyom, bármi?), zavart gondolataid vannak, nehezen koncentrálsz, stb? Ha ezek nincsenek, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. Azt tudom feltételezni, hogy, amikor kihúztad, lehet véletlen hozzáértél a dugvillához és lehet akkor még nem sült ki a kondenzátor a töltőben és az csíphetett meg. Viszont, ha tényleg valami furát érzel, nem érzed jól mahgad, akkor tényleg keress fel egy orvost sürgősen!
5/11 A kérdező kommentje:
Jól vagyok
2021. jan. 27. 17:22
6/11 anonim válasza:
Inkább azt kéne rekonstruálni, volt-e realitása annak, hogy megrázza. Mit fogott meg tulajdonképpen? Mi az, hogy két ághoz, A dugó két ágához? Vagy az aljzat két ágához (tudom, ez hülyeség, de amit írt, az meg a semmiből a legsemmi)? Mi látszik azon, amit megfogott? A valószínűség az afelé mutat, amit #4 ír. Az meg, hogy úgy mondjam, hivatalból nem életveszélyes.
7/11 A kérdező kommentje:
A laptop töltőt kivettem a konnektorból
2021. jan. 27. 20:01
8/11 A kérdező kommentje:
Azóta mégegyszer kivettem, de már nem rázott meg :)
2021. jan. 27. 20:02
9/11 anonim válasza:
"A laptop töltőt kivettem a konnektorból"
Ezt eddig is írtad, ez nem jelent semmit, hogyan? Hol voltak az ujjaid? Hová csúszhattak? Hová nem?
10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor odacsúszhattak
2021. jan. 27. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!