Melyik a kedvenc hónapotok, miért? És melyikbe születtetek?
Én inkább az őszi hónapokat szeretem.:) Szeretem az esőt, meg hogy nincs meleg, de hideg sem.
Amúgy júniusban születtem.
kedvencem az április és júniusban születtem. :)
egyébként kérdező te szerencsés napon születtél :)
igen ünnepen születtem :_DDD
December 26 :)
amúgy a kedvencem augusztuss.. vagy szeptember na meg a tavasz :D
Hmm meglepődtem mennyien szavaznak az őszi hónapokra... Belőlem ez némi szomorúságot vált ki: mintha ekkor a természet szomorúan visszahúzódna és felkészülne a télre (amit egyébként szeretek) de a tendencia, hogy romlik az idő, a növényzet "elhal" az állatok is visszavonulnak (madarak elköltöznek, tücskök elhalkulnak stb az engem elszomorít. Nekem inkább ezt jelenti az ősz :(
Én a márciust imádom. Mivel ez jelenti az ellentétet az őszre nekem. Feléled a természet, hajtanak a növények, megjelennek a virágok, ha valamely virágzat illatfelhőjében közlekedhetek, az az egész napomat feldobja... Szerintem a legszebb ahogy éled fel a természet... Ez talán márciusban a leglátványosabb...
Áprilisban születtem egyébként, 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!