Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Infarktusom lesz??????

Infarktusom lesz??????

Figyelt kérdés
Ma egesz nap gyorsabban ver a szivem aszokotnal panik beteg vagyok 3 honapja es kivizsgaltak a szivem 2 honapja es tokeletes 16 eves fiu vagyok es cigizek de ma nagyon sokszor beszurt a mellkhasom es nagyon fajdalmasan neha van egy kisseb legszomjam es rettegek hogy infarktusom lesz mert kis nyomas erzesem is volt es utanna olvastam hogy ezek mik es erre lyukadtam ki rettegek hogy meghalok nem merek elaludni se infarktusom lesz??????

2021. jan. 24. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Menj be a kórházba
2021. jan. 24. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
De az a vicces jogy ez nem elso alkalom hogy ez van es meg se lett semmi bajom de felek
2021. jan. 24. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem lesz.
2021. jan. 24. 21:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Hat remelem mert az elso valaszolo elegge megilyesztett es kicsit bepanikoltam
2021. jan. 24. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szorongsz. Cigi erősíti az érzést. Infarktus nem ilyen. Azt éreznéd. Hidd el.
2021. jan. 24. 21:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is vegulis mar par oraja ezt erzem 1 oraja erosebb volt a infarktus lenne reg elvitt volna
2021. jan. 24. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Mind a ket infarktusomnal egyertelmuen erzetem, hogy baj van es nem itt posztolgattam, hanem hivtam a mentot.
2021. jan. 24. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!