MARKO9618 kérdése:
Barátnőm megcsalt és az új párjának sajnos fenyegető leveleket írtam messengeren amivel be ment a rendőrségre és feljelentett és be hívtak kihallgatásra, mire számítsak le ültetnek ezért? 24/F
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 19:14
1/23 anonim válasza:
Valószínű pénzbírság lesz és figyelmeztetés. Én is hasonló szituban voltam pár éve, de nekem rágalmazás is társult hozzá. Végül másfél hónap elzárást kaptam, mivel nem fizettem be a 200000 Ft bírságot.
2/23 anonim válasza:
Ügyvédet ne fogadj mert felesleges,csak a pénzed bánja, ha lesz tárgyalás akkor magadat képviseld.
Ha büntetlen előéletű vagy és nincs állásod, akkor szerintem megúszod egy figyelmeztetéssel és próbára bocsátással,legsúlyosabb esetben felfüggesztett börtön büntit kapsz.
3/23 anonim válasza:
Legyel udvarias, band meg a dolgokat, mond azt, hogy azt sem tudod miket irtal mert annyira felhuzott, hogy a baratnod megcsalt es, hogy egyaltalan nem gondoltad komolyan ... talan meguszod.
4/23 anonim válasza:
A másik oldal:) A lényeg, hogy ne csinálj ilyet legközelebb. Miért fenyegetted? Azt hitted a tulajdonod? Hagyni kell a francba, aki el akar menni. A rendőrségen meg szépen beismersz mindent, megbánod és talán megúszod pénzbirsággal.
6/23 anonim válasza:
A bírságból majd megtanulod, hogy normálisan kellene viselkedni. Velem rosszabbul jártál volna, én bekopogtam volna hozzád. :)
7/23 A kérdező kommentje:
Kedves anonim válaszadó! Köszönöm a válaszokat, sajnos ilyen mikor az emberből ki jön a düh és harag ez miatt hogy a hátad mögött olyan dolog történik amit magad se hiszel el, én is pénzbirságban reménykedem nem voltam még büntetve.
2021. jan. 25. 17:57
8/23 A kérdező kommentje:
Amúgy állásom az van több mint másfél éve nehézgépkezelő kezelokent dolgozok
2021. jan. 25. 18:01
10/23 A kérdező kommentje:
28án reggel 9
2021. jan. 25. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!