Legutálatosabb évszak?
én nagyon jól bírom a nyarat
egy évszak van amit mindig is utáltam
az ősz,besárgulnak a levelek,kezdődik a suli,de a nem is ez olyan lehangoló számomra ,viszont a halloweent és a halottak napját szeretem benne
nekem sem tetzik így a tél bár igaz pár napig nálunk volt hó de el is olvadt
régen a kedvenc évszakom volt de már nem
a tavasz megcsak tavasz:)
Fiatalként a telet szerettem. Akkor még volt hó és volt hideg. Elpusztult a sok elősködő és kártevő. A növényt védte a hidegtől a hótakaró. A levegő tisztább volt. A kandalló és a sült alma illata örök emlék marad. A sielés és a szalltó ugrás hatalmas élmény. Fiatalon nem kellett sok ruha 3-4 vékony réteg elég volt. Ma már több kell. A hóban terepbringa is hatalmas élmény. 8 méteres hóembert építettünk hétvégén a suliba belógva. A lukas fazék és a répa orr ott vigyorgott néhány utca sarkon.
Hógolyó csatában lefagyott kezemben szúrt a jeges ízületi fájdalom, miközben a forralt bort kortyolgattam a menedékházban.
Szánkó pályák is bőven akadtak, több kilóméteres leejtőket ismertünk.
A Börzsöny télen a megnyugvás menedéke volt.
Ma. Ma így 40 évesen a hátam közepére kívánom a telet. A népdal jut eszembe!
Télen nagyon hideg van!
Nyáron nagyon meleg van.
Soha sincs jó idő
Mindig esik az eső!
Nyáron pollen áradat nem enged ki a házból, csak víz mellett kapok levegőt.
Marad a tavasz. Az egyetlen, amikor még nem döglök meg a melegtől, és még kapni levegőt.
Nálunk jó idő van általában :)
De tényleg nem jó igy a tél
Alig tudsz egy 20 cmes hóembert épiteni azt is csak akkor ha a hó nem friss
Most is nálunk szószerint tavaszi idő van
Semmi bajom a tavasszal na de télen? Ez igy nagyon nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!