Hang72 kérdése:
Disszociatív vagy egyéb személyiségzavarral rendelkező emberről szóló filmeket tudtok?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a téma, szívesen néznék róla filmet, olvasnék róla könyvet.
A Sybilt, a Széttörvét már láttam:D
2021. jan. 12. 16:10
2/9 anonim válasza:
Hirtelen nem jut eszembe, de ha vársz egy fél órát, tudok neked keresni. Engem is érdekelnek, sokat láttam/olvastam.
Írj privátba, ha gondolod
3/9 anonim válasza:
- Egy csodálatos elme:
- Az ötödik Sally:
Könyv:
Film is készült belőle, de nem találtam hozzá linket.
- Rain man - az esőember (film-1988)
- Virágot Algernonnak: (könyv és film)
- Forrest Gump (film) - de létezik könyvben
- Garp szerint a világ (film)- de létezik könyvben
Van több bizonyára, de hirtelen ennyi ugrott be. (A garp talán kilóg a sorból, de nem rosszabb a Forrest Gumpnál)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. jan. 13. 07:37
5/9 anonim válasza:
Daniel Keyes: Szép álmokat, Billy!, valamint Billy Milligan háborúi című könyveit ajánlom.
8/9 anonim válasza:
A Doom patrol egyik karaktere is disszociatív személyiségzavaros. Kevesen ismerik, bár ez fantasy-fiction kategória.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenki
2022. ápr. 18. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!