Mit tehetnék ilyen esetben? :
Figyelt kérdés
Szóval, az én bajom az hogy: van egy csapat (10-20 15-16 éves gyerek) akik engem rendszeresen basztatnak, de persze csak akkor ha legalább 5-en vannak -.-, kb abból a 20 gyerekből 10-15-öt biztos levernék (nem egyszerre (bár miért is ne :D) de a maradék azok ilyen kigyurt cigány majmok.. És már eléggé idegesít hogy egész nap basztatnak, már nem 1x megvertek, (10-en könnyű is 1-ellen...) viszont 1az1 ellen már nem érnek sokat.., nah de a lényeg: mit is tegyek? (amúgy nem tudom mi bajuk van velem.) Ha ugydöntenék hogy 1esével megverdesem őket akkor mennyire verhetem szét a fejüket? ÉS ti mit tennétek?2010. aug. 14. 16:04
1/10 A kérdező kommentje:
lemaradt ez: 15/f
2010. aug. 14. 16:10
2/10 anonim válasza:
Ha egyet megversz (egy az egy ellen) akkor ráduszítja a többit, és akkor neked annyi =/
4/10 anonim válasza:
Neked nincsenek haverjaid,akik megvédenek,vagy legalább,hogy ne menj nekik egyedül?Szerintem csak azért mernek neked beszólogatni,mert látják,hogy egyedül vagy,ők meg sokan.Ha haverjaiddal lennél nem lenne olyan nagy szájuk.
5/10 anonim válasza:
Egyesével nem jó, mert ha 1-et megversz, szól a többinek - és mivel már indítékuk is van - még hevesebben fognak agyonverni :)
Szerezz be 1 gázpisztolyt. Ilyet:
http://www.youtube.com/watch?v=rIQxNRuEWVY
Több ember ellen is jó, és pár percig nem látnak majd semmit...
A gond az, hogy 18 év alatti nem vehet. Viszont megkérhetsz valakit...
Jobbat tényleg nem tudok.
6/10 anonim válasza:
és akkor még csesztetik az embert, hogy mozduljon ki....
7/10 A kérdező kommentje:
vannak haverjaim, csak sajnos épp nyaral az összes és ezt kihasználják azok a b.zik, mikor meg én is 5-6 haverommal vagyok akkor sosem látom őket -.-', (persze ha egyedül vok akkor meg mindig...)
2010. aug. 14. 19:27
8/10 anonim válasza:
Hát akkor nem sok mindent tudsz tenni,kerüld el azokat a helyeket ahol találkozni szoktál velük.Ha nem muszáj ne járj arra,de ha véletlenül mégis összefutsz velük inkább fuss el.Jobb ha elfutsz,mint ha elvernek.
harmadik válaszoló voltam
9/10 anonim válasza:
amugy nem hülyeség a paprikaspray... am egy sima 5ös hajlakk praktikus,mert megcsinheted a hajad,és belefujhatsz a szemükbe.de most télleg,nincs 1000ft!
10/10 anonim válasza:
apukám használd amit én :D nekem is vannak jónagy gyökerek a sulimban de már hozzám se mernek szóli xD nha figyu: gázspray,vipera a tatyóban,boxer a zsebben..ennyi a varázslat :D megfenyegettek h megvernek sulo után hát rájuk fújtam az egész gázsprayt aztán összerugdostam őket...ennyit érnek.De azt még meg tood teeni h megpróbálod egy napon egyenként egymástol távol megagyalni őket.Remélem segítettem.15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!