Mit tartalmazhat egy szürke tasak, melyben puha, összenyomható, gyógyszer méretű dolgot lehet kitapintani?
Lehet, hogy óvszer volt az a gyógyszer.
Na, és?! Akkor mi van?
Unatkozol, vagy tényleg ennyire egyszerű vagy?
Milyen érdekes, hogy egy teljesen egyszerű kérdést teszek fel és rögtön letámad két ember. Nem, nem óvszer volt, leírtam, hogy egy gyógyszer méretű dolgot tapintottam ki benne. Egyébként meg nem jönne zavarba egy kotontól előttem, láttuk mi már közelebbről egymást...
Arra akartam kilyukadni, hogy nem lehet-e valami olyan gyógyszer, ami esetleg komolyabb betegség kezelésére kell neki, mert kezdtem kicsit izgulni, vagy esetleg nem-e valami illegális dolgot találtam nála(nem hiszem, de ismerem a múltját...)
Köszönöm az első két semmit mondó kommentelőnek, remélem sikerült enyhíteni a sürgető vágytól, hogy valakit leoltsatok ;) Remélem elírtam pár szót, hogy esetleg azzal is sikeresen le tudjatok fikázni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!