Lehet kapni hidrogén-peroxidot szupermarketekben, vagy gyógyszertárban csonttisztítás céljára?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben elkezdett érdekelni az állati maradványok gyűjtése (erdőben talált csontok stb.) Úgy tudom első lépésként a csontot ki kell főzni, hogy minden lágy rész lejöjjön róla utána pedig hidrogén-peroxidban kell tartani néhány napig, hogy a csont teljesen letisztuljon és szép fehér legyen. Erre alkalmas hidrogén peroxidot lehet kapni a fent említett helyeken? Azt is hallottam, hogy hajszőkítéshez van külön ilyen oldat, esetleg ha ilyen fodrászkellék formájában veszem meg, az megfelelhet a célnak? Természetesen tudom, hogy a hidrogén peroxid egy veszélyes anyag, az emberi szervezetre káros lehet, ezért csak kesztyűben, jól szellőző helyen, a megfelelő előkészületek mellett használnám,mielőtt bárki ebbe kötne bele és csak e hobbi miatt használnám.2020. dec. 9. 22:28
1/1 anonim válasza:
Gyógyszertárban 3%-os oldat kapható sebfertőtlenítéshez.
Hajfestékek mellett szokott lenni erősebb 6-9-12 %-os.
A legegyszerűbb önállóan (tehát hajfesték nélkül) beszerezni fodrász kellékesnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!