FoxPost csomagméreteket, hogyan kell értelmezni?
Sziasztok!
Melyik a magasság, szélesség, hosszúság?
Aki tudja, az kérem írja meg.
4.5 cm x 36 cm x 53 cm
Itt a link is, ha úgy könnyebb, de Én nem értem. A hossznak nagyon kicsi a 4.5 cm. Hogy van ez most?
Köszi előre is!
A 4,5 a magasság. Vannak ilyen kics vékony fiókok az automatákon.
A másik két méret meg tökmindegy nem? :D
Szerinted egy 4.5 cm x 36 cm x 53 cm meretu test az nem azonos egy 36 cm x 53 cm x 4.5 cm meretuvel, ha elforgatod?
Altalanos iskola hatodik osztaly...
Igazából igen, mert amit Én felakarok adni, az Hossz: 17cm Széll: 14cm Mag: 9cm
Ez fix info amúgy? Te már használtad?
"Szerinted egy 4.5 cm x 36 cm x 53 cm meretu test az nem azonos egy 36 cm x 53 cm x 4.5 cm meretuvel, ha elforgatod?
Altalanos iskola hatodik osztaly..."
Te meg miről beszél? Itt a kérdés az, hogy melyik a magasság, szélesség, illetve a hosszúság...
A magasság a lényeg!
Ha a 4,5 centibe belefér akkor már teljesen mindegy, hogy 36x53 vagy 53x36.
Segítek: el kell forgatni a csomagot 90 fokkal.
Így már érted te jóképességű? :D
Ha lapjarol elere allitom a teglat, megvaltoznak a befoglalo meretei? Nem, pedig sokkal magasabbnak tunik ugy, cserebe sokkal keskenyebb.
Istenkem, es en vagyok a hulye, mi?
Persze, rengetegszer használtam küldésre a foxpostot.
Otthon megcsinálod a feladást, kapod a kódot, automatába beütöd, kinyílik egy ajtó bedobod, becsukod, kifizeted a feladást, bizonylatot kiadja és mehetsz a dolgodra.
nem csak másik automatába, de postacímre is küldhetsz csomagot automatából.
Az automatánál lehet utólag módosítani a fiókméreten ha nem fér bele az előre kiválasztottba.
"Istenkem, es en vagyok a hulye, mi?"
Igen te
a kérdés itt az, hogy befér-e az automata adott fiókjába.
A fkókok mélysége és szélessége azonos - láthatod a foxpost oldalán a táblázatban.
A fiókok magassága változik, ahhoz kell igazodni.
"Persze, rengetegszer használtam küldésre a foxpostot.
Otthon megcsinálod a feladást, kapod a kódot, automatába beütöd, kinyílik egy ajtó bedobod, becsukod, kifizeted a feladást, bizonylatot kiadja és mehetsz a dolgodra.
nem csak másik automatába, de postacímre is küldhetsz csomagot automatából.
Az automatánál lehet utólag módosítani a fiókméreten ha nem fér bele az előre kiválasztottba."
Köszönöm a választ! Én házhoz szeretném szállíttatni. Mi a tapasztalatod ezzel? Mennyi idő alatt érnek oda? Az oldalon 2-3 munkanapot írnak, de a véleményeket olvasva van mikor több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!