Mikor és mitől romlott el a vámpír mint karakter típus? Milyen tipikus kliséket tudtok?
Malkavita mi? Haha! Síkítva próbálsz majd menekülni, ha meglátsz minket!A Nosferatukat! (régen játszottam különben, és az alapkönyvemet el is lopták...)
Te, kérdező, pontosan mire gondolsz? Én régebben szerettem vámpírokkal foglalkozni, meg szerepet játszani velük, de mióta megszületett a twilight baromság, már kimondani se szeretem.
Alternatív univerzum?
Kevésbé civilizált világrészek? Pl. Afrika, Mexikó... stb. ott szerintem egy csorda zombi se tűnne különösebben föl.
vámpírok nem léteznek, ezt biztosan állíthatom
igen, egy vámpír nekem is olyan vad típus, nem az aki szerelmes lesz egy halandóba és ezért nem falja fel, hiszen egy vámpír ezért marad "életben", mert szárazra szív egy csomó élőt
nem tudom, de ez az egész alkalmazkodik a többség igényeihez, a tinik képesek egy csomót költeni mindenféle baromságra ezért őket célozzák meg és hát valami romantikusra vágynak általában, valami szépre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!