Hogy lehetek nagyon gazdag ugy hogy csak fekszek egész nap?
Figyelt kérdés
Már lottózok 2 éve de semmi... fasz kivan szét unom az agyam itthon valami ötlet?2021. jan. 2. 20:39
1/14 anonim válasza:
Szüless egy nagyon gazdag családba és meg van oldva! :D
Viccet félre téve biztosan vannak otthon végezhető munkák, amikkel lehet pénzt keresni- ha nagyon jó vagy benne, simán kaphatsz nagy fizetést. :)
Sok sikert hozzá!
2/14 anonim válasza:
nem értem, miért akarsz egész nap feküdni, ha már most is szétunod magad? gondolod az nem lesz unalmas? :O
4/14 A kérdező kommentje:
20/L
2021. jan. 2. 21:02
5/14 anonim válasza:
Ha csak otthon fekszel az unalmas es nem is kifizetodo ... ellenben ha jo helyre fekszel be, abbol meg barmi jo is kisulhet.
7/14 anonim válasza:
Amúgymeg mielőtt kihajintanának innen (is) leírom hogy egy (nem kettő nem három!) huszonhárom éves srác vagyok, csak kíváncsi vagyok mennyi idő alatt törölnek, egy nem tetsző választ.
És... huszonhárompereff...
8/14 anonim válasza:
"Munka, munka és munka." Mészáros Lőrinc (meg azért nem árt ha a miniszterelnök a barátod)
9/14 anonim válasza:
Egyébként, szerintem ennek a humor kategóriában lenne a helye, mert nem úgy működik hogy szétcsapod a lábad és dől a pénz.
10/14 anonim válasza:
A fekvésen kívül még gondoskodj pénzes dákókról is, és mindjárt rendben lesz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!