Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy ismeretlen csak miért ír...

Egy ismeretlen csak miért ír nekem olyanokat, hogy ocsmány photoshoppolt, csöcsmutogató k*rva vagyok?

Figyelt kérdés
nem is ismer, és egy képem sem photoshoppolt, eredetiek. Ez irigységből lehet?
2010. aug. 13. 09:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
ha igaza is lenne, akár az vagyok, és akár ledérek ak épeim akár nem, nem ez volt a kérdés, hanem hogy minek irogat ilyet ismeretlenül, nem ismer, tehát nem mondhatja azt sem h ribi vagyok meg azt sem hogy buta, és én sosem bántottam őt, szal biztos irigykedik
2010. aug. 13. 10:22
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Rendben hölygem, lássuk a perdöntő bizonyítékot!!:)
2010. aug. 13. 10:23
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
:D ja jut eszembe erről egy sztori... engem is talált már meg ilyen gyökér,de jól rácseszett,felmentem az iwiwre azt keresésnél a helyére beírtam a mailt amiről írt, talál e valakit és kidobott egy dunaújvárosi nyomorékot :D válaszoltam is neki hogy nehogy lemenjek d.ujvárosba megcsakodni,meg beírtam a kérdéshez,mert ugye előtte kissé eltérő véleményünk miatt vitába keveredtünk,na beírtam a kérdéshez a nevét meg lakcímét azóta eltün és nem válaszolt a kötsög :D
2010. aug. 13. 10:24
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
te figyelj már ki mondta hogy abban van igaza a csajnak amit rólad írt? azt mondom abba van igaza hogy aki a csöcsét mutogatja,az pont az aminek leírta a levélíró,nem hiszem én el azt a 140es ikút vazz egy választ nem tudsz értelmezni
2010. aug. 13. 10:27
 15/25 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy azt írtad, hanem azt, hogy neki nincs igaza, előzőeknek írtam, hogy én nem vagyok olyan, mert kérdezték minek mutogatom magam.

A lényeg az, hogy éjszakás voltam, bombariadó miatt 5 órát kinn fagyoskodtunk, tehát most fáradt vagyok, és ne várja el senki tőlem, hogy friss legyen az agyam :)

itt a link

[link]

és senkitől sem vártam el, hogy szépnek tartson, de sztem nem vagyok se ribi, se hülye, és nem is mutogatom a testem.

2010. aug. 13. 10:38
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ok, nem tűnsz magamutogatónak, de el kel ismerni, azért nincs olyan nagy melled. Nevezzük korrektnek!
2010. aug. 13. 10:43
 17/25 A kérdező kommentje:

de ő mondta hogy cs*csmutogató vagyok, és nem is

ezt írta : AstraNigra -3 csöcskép->k*rva

odamanipulálom az arcomat mindenhova->üresfejű

www.ld50.hu/relationsdetails/darkangel.?detail=4

2010. aug. 13. 10:44
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát vannak ilyen emberek, én ha ezt gondoltam volna se írom meg, de eszembe se jutott volna ez a vélemény! Megnyugodtál?:) Felejtsd el, vannak ilyenek!
2010. aug. 13. 10:46
 19/25 haggyámán ***** válasza:
100%

Nem akarok kötekedni (lehet, egy kicsit igen), de ha 140-es az IQ-d, miért nem Tagolod azokat a Szerencsétlen mondatokat?:)

Más: tényleg nem tűnsz magamutogatónak. Ezekről a képekről írta, vagy egy esetleg kö6zösségi oldalon lévő képekről(myvip, iwiw, facebook)?

2010. aug. 13. 12:09
 20/25 A kérdező kommentje:
Ezekről, többi elérhetőségemet meg sem adtam, azért nem tagolom a mondatokat, mert nincs hozzá kedvem, nem azért mer hülye vagyok, ha meg az adatlapon lévőkre gondolsz, azért nem tagolom, mert ha rendesen megszerkesztem, akkoris ömlesztve adja ki.
2010. aug. 13. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!