Hallotatok róla hogy meghalt egy 30 éves nővér pár órával az oltás után ?
Figyelt kérdés
A média síri csöndben van mindenhol...2020. dec. 24. 14:11
1/18 anonim válasza:
Akkor te hogyan értesültél róla? A szomszéd néni mondta?
2/18 anonim válasza:
Az "egy 30 éves nővér" Tiffany Dover, Chattanooga, Tennessee-ből a CHI Memorial Hospital ápolónője.
A média azért van "síri csöndben mindenhol" mert a nő nem halt meg, él és virul. Ezt csak az összeesküvés szektás barmok kezdték terjeszteni, akik szerint az 5g terjeszti a koronavírust, hogy billgates beadathassa a világnak a koronavírus oltált, amibe mikrocsipp van és jól megnépírthassanak mindenkit...
3/18 anonim válasza:
Akár meg is történhetett volna. A vakcina nem véd meg, például közlekedési, háztartási stb. halálos balesettől.
4/18 anonim válasza:
Ezt nem. Csak azt hallottam, hogy sokan azt hitték, hogy meghalt, mert ezt akarták hinni, vagy mert hagyták magukat félrevezetni.
5/18 anonim válasza:
Csak picit rosszul érezte magát. Én egy sima vérvétel után is majdnem eldőltem egyszer. :D
6/18 anonim válasza:
"eltűnt", és most három évvel ezelőtti képeket rak fel a család, mintha együtt karácsonyozna velük. A kórház egy másik ember képével elmondta, jól van a nő. ő nem szólalt meg azóta sem. Szerintem sajnos tényleg meghalt.
7/18 anonim válasza:
@17:53
..és ezt te csak azért tudod, mert három éve te pont ott karácsonyoztál velük. :D
8/18 anonim válasza:
9/18 A kérdező kommentje:
Bennt van a neve a rendszerben, elhunytként.
2020. dec. 27. 04:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!