A közterületi edző parkok és játszóterek mikor nyitnak?
Figyelt kérdés
Lehet tudni, hogy kb mikortól lehet használni?
Edzenék, csak a konditerem ugye zárva, a közteres kondipark meg le van szalagozva.
Kéne már maszkos edzés, hogy kicsit erősítsem a tüdőmet.
2020. dec. 20. 15:44
1/11 anonim válasza:
Nincsenek lezárva, és nem vagy vicces.
2/11 A kérdező kommentje:
1. dehogynem le vannak zárva. 2. a futóknak maszkos edzéseik vannak. nekem már 2 éve okoska
2020. dec. 20. 15:48
5/11 anonim válasza:
Maszkban most is mehetsz futni 20h-ig
6/11 A kérdező kommentje:
A futás nem elég, izomfejlesztés szükséges :/ Erre magamtól is rájöttem volna, különben miért járnék személyi edzőhöz konditerembe?
2020. dec. 20. 15:51
7/11 anonim válasza:
Futkározhatsz a köztéri kondiparkok körül hajnali 5 és este 8 között, és annyi maszkot teszel fel magadra, amennyit csak akarsz. :-) Okoska...
8/11 A kérdező kommentje:
Logika nulla, válasz hasznosság nulla.
Miért kell ezt csinálni? A kérdésre nem lehet válaszolni?
2020. dec. 20. 15:57
9/11 anonim válasza:
Eljössz hozzánk, nálunk nincs leszalagozva. És ezzel kiszálltam ebből az idióta kérdésből.
10/11 anonim válasza:
Szerinted itt gyakorin honnan tudnánk mikortol lehet? Azt meg az illetekes hatosag se tudja. De tippem az higy te minimum nyarig nem. mesz sehova. Foleg mert megejelent egy sokkal fertozobb varians, erre hivatkozva, meg komolyabb korlatozasok lehetnek.
Nem kell elhinni, par honap mulva visszanezek ide, es megbeszeljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!