Mit tegyek ha megvet a kosár edzőm?
L*sz*rom, hogy hány centi magas, ha ilyen "kicsi", akkor meg főleg mellkason rúgnám, nekem meg barna a hajam, én meg erre fel verhetem a mellemet, ő meg arra, hogy kicsi, akkor neki mindent szabad? És egyébként is - fejen ütött? Egyáltalán: MEGÜTÖTT?
Én azzal a lendülettel úgy arcon @%!X*-m volna, hogy kiesett volna az összes foga. Milyen jogon emel kezet rád, mégis kinek képzeli magát, hogy megüt?
Nem akarok bele menni a túlságosan a témába, de kérlek, próbálj hinni nekem - ennél kevesebb dolgokért is, amiért pedagógusok, tanárok, vagy egyáltalán ilyen pozíciót betöltő emberek ilyen minősíthetetlenül undorítóan viselkedtek, gyökeresen megváltozott a sértettek - többnyire fiatalok - jelleme.
Én az olyan pedagógusokat egyébként, akik verik a diákokat, összeereszteném idegbeteg vadállatokkal, akik azért lettek olyanok, amilyenek, mert anno' a pedagógusok - akiknek a feladatuk tanítani, és nem tettlegességgel fegyelmezni - barbárok módjára viselkedtek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!