Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Férfiak miért hiszik magukat...

Férfiak miért hiszik magukat Istennek meg teremtés koronáinak?

Figyelt kérdés
Meg,hogy beléjük jön az éltetű nedű..meg a hasonló hülyeség. Hiába van éltetű nedű ha nincs egy nő sem akire pazarolhatnátok...gyereket sem akartok általában csak dugni össze-vissza akkor miért kell olyan nagy dobra verni ezeket?
2010. aug. 12. 17:00
 1/10 anonim válasza:

Ki hiszi ezt?

Szerintem a nők többet érnek mint mi.

2010. aug. 12. 17:02
 2/10 A kérdező kommentje:

*belőlük,bocs elírtam

hát ezeket a mondatokat meg szavakat sem én találtam ki amiket felsoroltam

2010. aug. 12. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:

abból jön, hogy egy ilyen h*lye kérdést is csak egy nő tehet fel...

legyen a pasid a Vezelényi Lacika.

2010. aug. 12. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:

milyen az az éltetű nedű?

es ha nem te talaltad ki, akkor honnan vetted? ezek szerint nem sajat tapasztalatbol beszelsz. vagy csak rossz tapasztalataid vannak. vagy te is csak a nagyszaju "alfahimekre" buksz, es folyton csalodas er.

2010. aug. 12. 17:07
 5/10 A kérdező kommentje:
gyakorikerdeseken olvastam már..az éltetű nedű meg a sperma-_-
2010. aug. 12. 17:08
 6/10 anonim válasza:
100%
Akkor csak neked voltak rossz tapasztalataid, én eddig egy srác szájából se hallottam ilyesmiket.
2010. aug. 12. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:

17:06

:DDDDDDD Elvégre csak CS világbajnok, meg csak úgy klipeket rendez lady gagának. :D

A kérdésre a válaszom:

Én nem tartom magam egyáltalán istennek, meg magasabb dolognak a nőknél. És igen, sajnos nincs nő akire pazarolhatnám a ,,nedűmet´´, mert a mai csajok többsége büdös kis k*rva... (Tisztelet a kivételnek.)

2010. aug. 12. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Én tisztelem a Nőket.

Aki olyat írt, hogy a "teremtés koronája" meg "Istenek", az sem a vallásokban, sem a biológiában nem tájékozott.

Kezdjük ott, hogy a férfiakban kevesebb a DNS, mivel a 46. kromoszóma X helyett csak Y alakú, az x egyik lába tehát hiányzik. :)

Másrészt, a sejtmagon kívül, a plazmában elhelyezkedő mitokondriumon is van DNS kódolva. Ez a mitokondriális DNS csak anyai ágon öröklődik, tehát mindnyájan anyánktól, anyai nagyanyánktól, anyai-nagyanyai-dédnagyanyánktól stb. örököltük. Ebből következik, hogy őseink generációiban EGYETLEN olyan NŐ volt akitől a mitokondriális géneket örökölhettük.

Nyilvánvalóan lennie kellett olyan „mitokondriális ősanyának”, akinek mitokondriális génjeire visszavezethetők az összes ma élő ember mitokondriális génjei. Egy nő, aki a kizárólag női leszármazási vonalak mentén (is) valamennyi ma élő ember őse.

Ez a mitokondriális Éva hipotézis. (Bővebben: keresd a wikipédián)

Arról nem is beszélve, hogy a nők hordják ki az utódokat, testükben új élet keletkezik. Persze ehhez kell a férfi közreműködése, dehát az csak az egyszerűbb része a "feladatnak".

Szóval... egyáltalán nem értem azokat a férfiakat, akik ilyeneket hangoztatnak. Mégis mire alapozzák?

Ja, arra meg, hogy a "nők hülyék", csak ennyit hadd mondjak:

A két legmagasabb IQ, amit átlagos teszt szerint mértek, nőké. A világ legmagasabb iq-val rendelkező embere (Marilyn von Savant) is nő.

2010. aug. 12. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
büszke lehetsz magadra...nah menj főzz, moss, takaríts te b*dös szuka
2010. aug. 12. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:

A teremtés koronája az egy nagyon régi utalás a férfira, azért, mert valaki mókásan így utal a férfiakra, attól még nem lesz hímsoviniszta meg szexista - én már hallottam olyan riposztot is rá, hogy jó, a teremtés koronája a férfi, de a korona önmagában a drágakövei nélkül nem sokat ér, szóval Isten rakott rá még két drágakövet is, hogy valami értékes is legyen rajta...

Az éltetű nedű (bár eddig még csak a sörre hallottam ezt a kifejezést) szintén már hangzásra nem egy túl komoly csengésű dolog.

Ennyi humora már egy nőnek is legyen azért basszus, hogy nem akad ki ezeken a szókapcsolatokon.

Ezek az oldalbordák...

2010. aug. 12. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!