Férfiak miért hiszik magukat Istennek meg teremtés koronáinak?
Ki hiszi ezt?
Szerintem a nők többet érnek mint mi.
*belőlük,bocs elírtam
hát ezeket a mondatokat meg szavakat sem én találtam ki amiket felsoroltam
abból jön, hogy egy ilyen h*lye kérdést is csak egy nő tehet fel...
legyen a pasid a Vezelényi Lacika.
milyen az az éltetű nedű?
es ha nem te talaltad ki, akkor honnan vetted? ezek szerint nem sajat tapasztalatbol beszelsz. vagy csak rossz tapasztalataid vannak. vagy te is csak a nagyszaju "alfahimekre" buksz, es folyton csalodas er.
17:06
:DDDDDDD Elvégre csak CS világbajnok, meg csak úgy klipeket rendez lady gagának. :D
A kérdésre a válaszom:
Én nem tartom magam egyáltalán istennek, meg magasabb dolognak a nőknél. És igen, sajnos nincs nő akire pazarolhatnám a ,,nedűmet´´, mert a mai csajok többsége büdös kis k*rva... (Tisztelet a kivételnek.)
Én tisztelem a Nőket.
Aki olyat írt, hogy a "teremtés koronája" meg "Istenek", az sem a vallásokban, sem a biológiában nem tájékozott.
Kezdjük ott, hogy a férfiakban kevesebb a DNS, mivel a 46. kromoszóma X helyett csak Y alakú, az x egyik lába tehát hiányzik. :)
Másrészt, a sejtmagon kívül, a plazmában elhelyezkedő mitokondriumon is van DNS kódolva. Ez a mitokondriális DNS csak anyai ágon öröklődik, tehát mindnyájan anyánktól, anyai nagyanyánktól, anyai-nagyanyai-dédnagyanyánktól stb. örököltük. Ebből következik, hogy őseink generációiban EGYETLEN olyan NŐ volt akitől a mitokondriális géneket örökölhettük.
Nyilvánvalóan lennie kellett olyan „mitokondriális ősanyának”, akinek mitokondriális génjeire visszavezethetők az összes ma élő ember mitokondriális génjei. Egy nő, aki a kizárólag női leszármazási vonalak mentén (is) valamennyi ma élő ember őse.
Ez a mitokondriális Éva hipotézis. (Bővebben: keresd a wikipédián)
Arról nem is beszélve, hogy a nők hordják ki az utódokat, testükben új élet keletkezik. Persze ehhez kell a férfi közreműködése, dehát az csak az egyszerűbb része a "feladatnak".
Szóval... egyáltalán nem értem azokat a férfiakat, akik ilyeneket hangoztatnak. Mégis mire alapozzák?
Ja, arra meg, hogy a "nők hülyék", csak ennyit hadd mondjak:
A két legmagasabb IQ, amit átlagos teszt szerint mértek, nőké. A világ legmagasabb iq-val rendelkező embere (Marilyn von Savant) is nő.
A teremtés koronája az egy nagyon régi utalás a férfira, azért, mert valaki mókásan így utal a férfiakra, attól még nem lesz hímsoviniszta meg szexista - én már hallottam olyan riposztot is rá, hogy jó, a teremtés koronája a férfi, de a korona önmagában a drágakövei nélkül nem sokat ér, szóval Isten rakott rá még két drágakövet is, hogy valami értékes is legyen rajta...
Az éltetű nedű (bár eddig még csak a sörre hallottam ezt a kifejezést) szintén már hangzásra nem egy túl komoly csengésű dolog.
Ennyi humora már egy nőnek is legyen azért basszus, hogy nem akad ki ezeken a szókapcsolatokon.
Ezek az oldalbordák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!