Melyik kpop Entertainment a legjobb?
#17 ideje lenne már a Jay Park ügyön túllépni. Én pl elég idős vagyok ahhoz, hogy emlékszem rá. Persze anno énsem értettem egyet vele, de ne már ezen lovagoljunk évekig. A JYP még ezzel együtt is az egyik legemberségesebb cég a szakmában. Pl bánásmód tekintetében. Mondjuk nem vágnak ki azonnal a cégtől, mert kapcsolatod van egy másik idollal, vagy épp egy kamu botrány miatt nem raknak ki, mint a Cube tette Soojin-al. Azért ezeket is figyelembe kéne venni, és nem egy sok sok évvel ezelőtt dolog miatt sírni. Énsem állítom ha a JYPE tökéletes lenne. Egyáltalán nem, de a választékot tekintve szerintem jónak mondható. Ha annyira rossz lenne a cég, akkor a volt előadói nem jönnének vissza közös számokat csinálni JYP-vel. Itt mondjuk gondolok Sunmi-re vagy Rain-re. A Jay Park ügyben meg valójában nem tudjuk, hogy mi zajlott a háttérben, úgyh senkit nem lehet elítélni ezért. Nem állítom, hogy nem voltak vele szemetek, de ne már egy ilyen ügy miatt ítéljünk el egy céget évtizedekre, amikor a többi cég hemzseg a friss gusztustalanabbnál gusztustalanabb dolgoktól.
Tudom, hogy sok JYP utáló van, akiknek a fele megsem tudja mondani, h miért utálják, max a Jay Park dolgot szokták felhozni, de hidd el, h sok ilyennel beszélgettem és maguk sem tudják miért is utálják a céget. Csak vmi divat mostanság.
De mégegyszer mondom, h a JYPE sem tökéletes, de még mindig jobb, mint a legtöbb hulladék cég, a Cube-al az élen.
Cube,JYP,YG,SM az a legroszabb
A DSP media a legjobb
Legjobb: JYP, Pnation
Legrosszabb: Cube hát ki gondolta volna (Soojin esete miatt természetesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!