Melyik kpop Entertainment a legjobb?
#9 cube? Really?
Hyuna és Hyojong esete mond neked valamit?
Azert szerintem a minőségbe bele tartozik az hogy intézkednek a nyílt folyamatos zaklatás miatt... elvégre itt az idolok és a cég jó híre is a tét
Szerintem ez bőven a minőségbe tartozik bele
Ez az nincs olyan hogy jó cég az összes korrupt lesz és embertelen idővel! Nézd meg a bighit-et remek példa rá… a srácok a kezdetek óta küszködnek mentális betegségekkel fobiakkal valamint az egyik tagnak volt valamilyen váll törése amit 4 even keresztül meg sem műtéttek de közben meg évekig hatalmas fájdalma volt miatta... a srácokat és lányokat is olyan mértékben kihasználják! Konkrétan mindent el adnak amit csak lehet! Személyiség szexualitás szavak-gondolatok magánélet valamint tollak ceruzák!!! Naptárak!!! Papucsok!!! Zenészek de papucsokat adnak el!!!
Valamint egyre magasabb áron... ertem én hogy keresztet kínálat de nem egyszer volt panasz hogy tul drága valami és emiatt kevesebben is vették meg… és van azaz eset amikor már tul árazás van és sokkal többet ront mint javít
A bighit az aminél az elődök teljes mértékben kizsigerelnek agyon dolgoztatnak (pl bts gfriend-nek már 2-3. Án is volt ütemterve! Holott mindketten nemrég adták ki az albumukat ott volt a comeback a nagyon sok sorozat filmezés fotó album kiadása folyamatos műsor felvétel a tv-nél és ott a készülődés a karácsonyi és a szilveszteri műsorra!!) a bighit az ahol már nem emberek lesznek hanem 100%-os eladott árucikkek!
Nem tudom h a #9 válaszolónak hogy jutott eszébe a Cube mint a legjobb kpop entertainment? Hát kívánom neked azt a bánásmódot és kiszámíthatóságot, ami a Cube-nál van XD
A lehető legundorítóbb cég az összes közül, még azt sem érdemli meg h leköpjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!