Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik kpop Entertainment a...

Melyik kpop Entertainment a legjobb?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy rendesen bánnak az idolokkal.

2020. dec. 16. 15:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

#9 cube? Really?

Hyuna és Hyojong esete mond neked valamit?

2020. dec. 31. 07:24
 12/28 anonim ***** válasza:
33%
11 pont ez az... ide sorolták még az sm és a yg-t is most nem ugrik be melyikbe is volt a legtöbb öngyilkossági eset de a kettő közül az egyikben...
2020. dec. 31. 10:36
 13/28 anonim ***** válasza:
72%
12. Minőségről volt szó, ha nem tűnt volna fel és nem bánásmódról.
2020. dec. 31. 11:23
 14/28 anonim ***** válasza:
80%

Azert szerintem a minőségbe bele tartozik az hogy intézkednek a nyílt folyamatos zaklatás miatt... elvégre itt az idolok és a cég jó híre is a tét

Szerintem ez bőven a minőségbe tartozik bele

2020. dec. 31. 11:28
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
9es vagyok, a cube-ot nem akartam odaírni, szerintem a creckerből lett valahogy cube
2021. jan. 1. 00:51
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
Bighit
2021. jan. 6. 19:42
 17/28 anonim ***** válasza:
20%
A sok JYP fannak Yugyeom ügyének fényében üzenném, hogy a cég korántsem olyan jó, mint gondolnátok... Csak gondolom túl fiatalok vagytok hozzá, hogy tudjátok, JYP mennyire kib*szott Jay Parkkal anno.
2021. jan. 7. 14:08
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Ez az nincs olyan hogy jó cég az összes korrupt lesz és embertelen idővel! Nézd meg a bighit-et remek példa rá… a srácok a kezdetek óta küszködnek mentális betegségekkel fobiakkal valamint az egyik tagnak volt valamilyen váll törése amit 4 even keresztül meg sem műtéttek de közben meg évekig hatalmas fájdalma volt miatta... a srácokat és lányokat is olyan mértékben kihasználják! Konkrétan mindent el adnak amit csak lehet! Személyiség szexualitás szavak-gondolatok magánélet valamint tollak ceruzák!!! Naptárak!!! Papucsok!!! Zenészek de papucsokat adnak el!!!

Valamint egyre magasabb áron... ertem én hogy keresztet kínálat de nem egyszer volt panasz hogy tul drága valami és emiatt kevesebben is vették meg… és van azaz eset amikor már tul árazás van és sokkal többet ront mint javít

A bighit az aminél az elődök teljes mértékben kizsigerelnek agyon dolgoztatnak (pl bts gfriend-nek már 2-3. Án is volt ütemterve! Holott mindketten nemrég adták ki az albumukat ott volt a comeback a nagyon sok sorozat filmezés fotó album kiadása folyamatos műsor felvétel a tv-nél és ott a készülődés a karácsonyi és a szilveszteri műsorra!!) a bighit az ahol már nem emberek lesznek hanem 100%-os eladott árucikkek!

2021. jan. 7. 16:37
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
Biztos nem a Cube, amit mostanság művelnek az valami hányinger. Nehéz megítélni ezt a kérdést, de az én meglátásom szerintem talán az SM és a JYP a "legjobb".
2021. szept. 27. 17:31
 20/28 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom h a #9 válaszolónak hogy jutott eszébe a Cube mint a legjobb kpop entertainment? Hát kívánom neked azt a bánásmódot és kiszámíthatóságot, ami a Cube-nál van XD

A lehető legundorítóbb cég az összes közül, még azt sem érdemli meg h leköpjék.

2021. szept. 28. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!