Tudnátok ilyet írni nekem ?
A szitu az hogy van egy pasi ismerősöm 20x éves. Én szerelmes vagyok belé.. messze van tőlem sajnos .
Ő olyan hogy minden kis apró dologra ideges lesz ... .. Tegnap össze vesztünk pont emiatt. Egyébként aranyos meg minden csak most nem beszél velem , nekem pedig hiányzik.
Ha valakinek lenne egy kis ideje , akkor szeretném ha az a személy írna egy olyan kis " üzenetet " ( nem kell regénynek lennie ) amit le tudnék írni neki. A lényeg hogy tele legyen érzelemmel ( hiány, szerelem ) és aranyos Legyen.
16/L
"Ő olyan hogy minden kis apró dologra ideges lesz ... .. Tegnap össze vesztünk pont emiatt. Egyébként aranyos meg minden csak most nem beszél velem , nekem pedig hiányzik"
Nyilván hiába is mondanánk, hogy jobb lenne, ha hagynád a csudába.
Pedig jobb lenne.
szia
bocsi, hogyha megbántottalak vagy felidegesítettelek (mert lehet hogy ő így érzi(ezt ne írd le)), nem volt szándékos
Ha minden apró kis dologra ideges lesz, akkor mi lesz vele, ha nagy dolgot hall? Megsúgom: felrobban. Neked pedig óriási szerencséd lesz, hogy számodra nincs többé.
Humorosan írtam, ne vedd zokon, de Te a fiatal éveidet ilyen fiúra akarod pazarolni? Uralkodni fog fölötted, vagy legalábbis ezt akarja majd elérni. Ne légy butuska...
A gondolkodásod nem normális, kisanyám!
Ilyen idegbajossal akarsz élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!