Aki ismeri le tudná írni hogy pontosan milyen könyv,miről szól a Tej és méz ? Tudnátok belinkelni eladó könyvet?
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 02:09
1/2 anonim válasza:
Címkékben benne van, hogy feminista, erre én igazából nem emlékszem, csak az maradt meg, hogy baromi sok erotikus volt benne.
Igazából randomnak tűnő módon tálalt...random gondolatok.
Gondolom valahogy úgy lehetne leírni, hogy 'pillanatok', 'vibes'. Legalábbis nekem úgy jött át.
Bár nem tetszett, a témái sem tetszettek, és a stílus sem, de nem is hiszem, hogy én voltam a célközönsége, sose voltam nagy verses.
2/2 anonim válasza:
Nekem végig olyan érzésem volt tőle, mintha egy lázadó lelkületű tinilány, főként az egyenlőség és az intimitás köré gyűjtött posztszerű bölcseleteit tördelték volna sorokba, és illusztrációkkal karöltve próbálták verseskötetként eladni. Valószínűleg valamit jól csináltak a felhajtás során, mindenesetre engem nem igazán győzött meg. Kár volt érte kivágni a fákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!