Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hova sietnek a nyugdíjasok?

Hova sietnek a nyugdíjasok?

Figyelt kérdés

Furi, hogy elvárják tőlünk a tisztelet, de gond nélkül állnak elénk a sorba postán, boltban, gyógyszertárban és még az orvosi rendelőkben is kihisztizik az eslőbbséget.Buszra fel/leszálláskor löködnek, taszigálnak.Élelmiszerboltban ledózerolnak a bevásárlókocsikkal, csakhogy előbb sorra kerülhessenek.

Mi dolgozó emberek talán nem sietünk? Végül is a munkaadóink értékelik ha elkésünk :)

Természetesen tisztelet a kivételnek, mert szerencsére nagy számban van kedves és figyelmes nyugdíjas is...

2010. aug. 12. 11:11
1 2
 11/11 anonim válasza:
nem sietnek azok sehova. nem tudok egy nyomorult reggel beugrani az orvoshoz egy receptért, mert tuti ott van már előttem 1-2 egy alduni nem tudó nyugdíjas, aki élvezi a helyzetet, hogy végre beszélhet valakivel, és képtelen elhúzni. csak azt nem értem az asszisztens miért nem dobja ki őket. de én ilyenkor be szoktam szólni, hogy "Bocsánat munkába sietek...." és akkor néznek nagyokat, de arrébbáll a nyugger.
2012. aug. 29. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!