Melyik kép az igazi, melyikek vagyunk valójában: az amit a tükörben látunk, vagy az, amit a fényképező gép képein látunk?
Figyelt kérdés
Tükörben annyival másabb vagyok, ha tükörben nézem magam, úgy tetszek magamnak, sokkal arányosabb az arcom meg minden, viszont mikor fényképezőgéppel fényképezem le magam, akkor egy förtelem köszön vissza rám, hosszú az arcom, pattis, zsíros a bőröm, teljesen másképp nézek ki rajtuk, mint tükörben.
Most akkor melyik az igazság?
2010. aug. 12. 02:11
1/8 anonim válasza:
na véégre valaki velemis teljesen ugyanez van
nemis nagyon szeretem ha fényképeznek
remélem hogy a tükörbeli az igazi :)
2/8 A kérdező kommentje:
Hát valahogy én is:) Remélem valaki megtudja mondani :)
2010. aug. 12. 14:20
3/8 anonim válasza:
Szerintem a fényképen azért olyan más, mert esetleg túl közelről fényképezed magad..a szögtől másképp látszhat. Legalábbis én így gondolom. XD
4/8 anonim válasza:
Próbáld ki azt, hogy lefotózod magad tükörrel. Mmint a tükörképedet fotózod.
5/8 anonim válasza:
Én ugyanabba a szögbe rakom a fotógépet, mint a tükör van, és még úgy is sokkal rondább vagyok. :(
6/8 anonim válasza:
velem is ez van...
De a tükör mutatja a valóságot, nem pedig a fényképezőgép:D
7/8 anonim válasza:
Talán mert vakuval fényképezel,ha nem akk nemtom:)
8/8 anonim válasza:
Szerintem a tükörnek lehet hinni.Látom magamat,látom hogy ugyanazt látom eg teljesen sík tükörben is. És ami a lényeg,megnézem a mellettem lévő embert is, és ha beáll a tükörbe,őt is ugyanolyannak látom,csak jó fordítva a tükörképe,de nem lesz más arcvonása vagy jellege meg ilyesmi. Ez könnyen bizonyítható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!