Szerelmi bánat ellen mit ajánlotok?
Tiszteletem!
Van egy lány aki nagyon tetszik. Mindenben őt látom, mindig rá gondolok, de tudom hogy nincs nála esélyem... fogyókúrázók, mozgok látszik a változás (hozzátenném hogy még suliba járok szóval gondolhatjátok milyen sz*r nem kiélvezni a jó kajákat és gyerek lenni) de még mindig nem elég... Van egy barátom aki régen utalta azt a lányt aki tetszik, de most meg ölelgetik egymást csapkodja a seggét... ezt látni nap mint nap nagyon rossz érzés... Sajnálom hogy ilyen hülyén tettem fel a kérdést. Nem tudom mit csináljak várjak 5 hónapot mire kocka hasam lesz? Mert ez így nem szerelem hogy úgy szeret ahogy vagyok hanem csak modell testtel bele örülök annyira tanácstalan vagyok
Hmm...valószinű hogy a barátodnak is bejön a csaj.. Attól függ hány èvesek vagytok, a "tiniszerelem"-ben nagyon gyakori ez az eleinte utállak stb ès aztán egy csapásra ezek törtènnek. Namàr most ha a barátodnak bejön, ez egy másik kèrdès, mert akkor elveszítheted a barátságod is. Függ ez a lány szemèlyisègètõl is, ha"rendes"lány akkor valószinű nem a testalkatoddal fog foglalkozni hanem a szemèlyisègeddel.
Ha ezzel a baràtodal ölelgetik egymást valószinű hogy szerelmesek egymásba.
Várj mèg egy kicsit mert lehet hogy õk összefognak jönni, èppen alakulóban van a dolog akkor meg úgyis elutasít.
Hát szerintem fogadjon el úgy ahogy vagy, Bár hogyha jóba vagy azzal a fiúval akkor rá kérdezhetnél hogy pl
Tetszik-e neki.. ez a lány... De szerintem hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!