Kinyújtott nyelv, keresztbe álló szemek "mánia"?
1. A lányok csinálják, szóval máshogy nem tudtam feltenni a kérdést.
2. Több ez, mint valami féle hóbort.
3. Te is lány vagy netán? Miért vagy ellenszenves én csak meg akartam tudni a hátterét a dolgoknak, informálódni, tudásra szert tenni, hogy a miértjét tudjam legalább.
Szerintem te valamilyen animés dologra gondolsz!
Azt hiszik, szebbek lesznek tőle...
Ez elég vicces, hogy emberek úgy próbálnak elemezni egy jelenséget, hogy nem ismerek az eredetét :D
Baromira nem Belle Delphine-től származik. :DDD
Mellesleg ez a hentai-okból származik és ilyet szoktak sokszor rajzolni, amikor a csaj elmegy:
Nincs magyar szócikk, szóval itt az angol wiki:
5-ös hol mondtam én hogy tőle származik? :D Azt mondtam ő hozhatta divatba, sehol sem állítottam hogy ez 100% így van, még a gyengék kedvéért ott is van hogy "ha jól tudom"
Gondok vannak a szövegértéssel, vagy mindenképpen bele kell kötni valakibe a kis farkad végett? :D
"5-ös hol mondtam én hogy tőle származik? :D Azt mondtam ő hozhatta divatba, sehol sem állítottam hogy ez 100% így van, még a gyengék kedvéért ott is van hogy "ha jól tudom"
Gondok vannak a szövegértéssel, vagy mindenképpen bele kell kötni valakibe a kis farkad végett? :D"
Retardált...
Ahhoz hogy valamit divatba hozzon, az kell, hogy előtte ne legyen ismert, és már előtte is baromira ismert volt.
Ha pedig nem ismert, akkor igenis attól származik, aki elterjeszti. Ez a jelenség volt megfigyelhető, amikor elterjedt a fortnite dance, ami valójában nem a is a fortnite-ból származik, de ez senkit nem érdekel, mert a fortnite futatta fel, ezért hívják MÉG MINDIG fornite dance-nek.
Ahogy itt is, ha ő terjesztette volna el, akkor tőle származtátnak, mivel ebből következik, hogy előtte alig vagy egyáltalán nem ismerte senki, ami marhaság.
Cuki, ahogy megpróbálsz beszólni, hogy mennyire nem tudom értelmezni a szöveged, amikor még ilyen alapvető társadalmi jelenségeket sem értesz. Hány éves vagy? Három?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!