Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok,fiúk,ki hányévesen...

Lányok,fiúk,ki hányévesen szeretne házasodni?

Figyelt kérdés

Hogyan kébzelitek el azt a férfit vagy hölgyet akivel megházasodnàtok.

1.Elég ha szimpatikusok vagytok egymásnak.

2.A gyerek miatt házasodnátok.

3.Kivárjátok az igazit,egy csöpögös romantikus szapanoperájéhoz hasolot.

4.És így tovább.

Csak érdekelne,hogy mikor házasodnátok meg,és milyen körülmények között,szerelemből,szimpátiábol,gyerek miatt,ne legyetek egyedül ,anyagiak miatt ,stb.

Mindanyian másak vagyunk és mindenkinél más a szempont.

2020. dec. 5. 20:35
 1/8 A kérdező kommentje:

Én a legnehezebbet válaszotatm ezek közül,sajnos nagyon romantikus lélek vagyok ,és az igaz szerelemre várok,legalább is az lenne a legjobb szerelemből házasodni,de a mai világba ez nehéz.

Szerintetek le kell mondanom eről,vagy tovább várhatok rá,mert a mai világba úgy veszem észre hogy rajtam kivül már senki se akar szerelemből házasodni?

2020. dec. 5. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Par hazassagon mar tul vagyok ... mit mondhatnek?! :)))
2020. dec. 5. 21:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Menyin,és miért egy nem elég?

2020. dec. 5. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Viccelsz?

Nem ment el a józan eszem:D

2020. dec. 7. 12:33
 5/8 anonim válasza:
100%
Hát én 18 vagyok, de még csak egyszer volt barátnőm, de az is csak 4 hónapot tartott 4 éve :/, és én úgy vagyok vele hogy meg tudnék házasodni az eszem oda van érve, de még nincs házam, csak jogsim lesz nemsokára, meg apuval össze potoltunk és vettünk egy traktort nekem, de remélem most nyáron lesz annyi pénzem hogy akár egy telket vegyek, dolgozni szeretek, csajom nincs, de 3 év egyetemre megyek most suli után és akor már utána minél hamarabb meg kéne házasodni, remélem majd lesz is egy őszinte szép lány, igen szerelemből szeretnék, de ha egyszer alkalmam lenne egy szép lánnyal szexelni akkor magamévá is tenném hogy legyen a feleségem.
2020. dec. 7. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:

képzelitek

szappanoperájához

2020. dec. 31. 19:42
 7/8 A kérdező kommentje:
???
2020. dec. 31. 20:26
 8/8 A kérdező kommentje:

?????

2020. dec. 31. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!