Hogyan lehet direkt sírni?
Figyelt kérdés
Ami nem káros a szemnek (ez nagyon fontos lenne)2010. aug. 11. 21:06
11/12 anonim válasza:
ez a 21/50 nekem valo:) már csak az a baj h én a semmin is képes vagyok sirni. amugy nyulj bele a szemedbe. ha nem nyomod ki nem lesz baja:)
12/12 anonim válasza:
Nekem is bajom van a színészi sírással. Ez a megtörlöm a szememet dolog nem rossz, meg arra is kell figyelni, hogy a kellő időben csurranjon a szemből. Én nem szoktam addig pislogni. Persze kell átélés, de mankók is kellenek. Ha felfelé nézel zárod a könnycsatornát picit, úgyhogy szomorúan inkább lefele kell, csakhogy úgy könnyebb pislogni. Figyeld meg tükörnél az arcodat sírásnál, mindenki máshogy sír, máshogy használja az izmait. (A túlzott átélésnél nekem a taknyom folyik, azért kell mértékkel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!