Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges az, hogy...

Hogy lehetséges az, hogy valaki direkt tud hitelesen sírni?

Figyelt kérdés
Én tudok direkt sírni(hitelesen) de nem szokásom kihasználni,de érdekel,hogy ez hogyan lehetséges?xD
2010. nov. 15. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez egy tök jó kérdés.Én is meg tudom csinálni.Sőt régen olyant is eljátszottam,hogy addig mondogattam magamnak,hogy éhes vagyok,míg elkezdett fájni a gyomrom,és elvittek kajálni:P

Különben gondolom agyi úton van nagyobb jelentősége az egésznek.Bebeszéled magadnak a dolgokat,és kényszercselekvést csikarsz ki a testedtől.Tudományos választ nem tudok rá,de ha a sírást nézzük,akkor gondolom kell egy minimális érzelgős személyiség is a dologhoz.

2010. nov. 16. 00:26
 2/2 anonim válasza:

Én is meg tudom csinálni ...

olyankor rossz dologra gondolok, általában sikerül főleg ha nem jó napom volt !!

2010. nov. 17. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!