Kpoperek csak én vagyok így ezzel ?
Nem. Nekünk is hasznos, mert érezzük, hogy támogatjuk őket.
Nem mellesleg. Nem nevezném haszontalannak azt, amit én szívesen teszek mások jóllétéért.
12 “mások joleteert” lehet csomagot osztani a szegény családoknak vagy vert is adni ami komolyabb segitseg...! Ja... bocs azt már nem ugye? Ha legalább ne lennétek ilyen álszent vaksik akkor legalább mondanatok azt hogy ti ettől érzitek jol magatokat meg ezt akarjátok akarjátok a fizikai lemezt meg képeket azokról a sracokrol... de nem ti undoritó módon olyant akartok be mesélni aminek qurvára nincs köze a valósághoz de még a fantáziahoz sem!
A vörös keresztnél barmikor mehetsz vert adni meg csomagot osztani!!! Ha annyira mások joleteert akarsz tenni...!
Pacsi kérdező, én is katolikus vagyok (#1 vagyok). A két pipás válaszolóval ne törődj, minden kpopos kérdésnél ezt csinálja, élvezi, ha kötekedhet.
Amúgy sikerült a szüleiddel megbeszélni azóta?
ooo gratulalok, (vagymi) Orulok neki^^ En a BE albumot kertem. Bar az en szuleim nem igy voltak ezzel. Kb ok kerdezgettek folyamatosan, hogy mit kerek, en meg mondtam, hogy nincs szuksegem semmire, aztan jottek azzal a dumaval, hogy karacsony van, Blah blah blah, szovall az albumban maradtunk.
ui: milyen bandas taskat, illetve pulcsit kersz?^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!