Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kpoperek csak én vagyok így...

Kpoperek csak én vagyok így ezzel ?

Figyelt kérdés
Ugye nemsokára lesz karácsony és a szüleim azt kérdezgetik , hogy mit szeretnék karácsonyra én azt mondtam , hogy kpopos dolgokat ( pulcsit , albumokat stb ) viszont azt mondják , hogy ilyen “hülyeséget” nem vesznek nekem főleg nem karácsonyra . Ti mit tennétek a helyemben ? 😣

2020. dec. 5. 17:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
Hát számodra az nem is hasznos, hogy támogatod őket. Az csak nekik hasznos nemde? :DDD
2020. dec. 6. 09:57
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

Nem. Nekünk is hasznos, mert érezzük, hogy támogatjuk őket.

Nem mellesleg. Nem nevezném haszontalannak azt, amit én szívesen teszek mások jóllétéért.

2020. dec. 6. 16:29
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

12 “mások joleteert” lehet csomagot osztani a szegény családoknak vagy vert is adni ami komolyabb segitseg...! Ja... bocs azt már nem ugye? Ha legalább ne lennétek ilyen álszent vaksik akkor legalább mondanatok azt hogy ti ettől érzitek jol magatokat meg ezt akarjátok akarjátok a fizikai lemezt meg képeket azokról a sracokrol... de nem ti undoritó módon olyant akartok be mesélni aminek qurvára nincs köze a valósághoz de még a fantáziahoz sem!

A vörös keresztnél barmikor mehetsz vert adni meg csomagot osztani!!! Ha annyira mások joleteert akarsz tenni...!

2020. dec. 6. 18:43
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
#13 Uramisten hallgass már, nehogy már keresztre feszítsd #12-t, mert albumot akar venni. A saját pénzével azt csinál, amit akar. És honnan tudod, hogy #12 pl. nem ad vért, nem adakozik stb? Milyen jogon ítéled meg, amikor nem is tudsz róla semmit se? Ennyit a keresztényi szeretetről meg "ne ítélj, hogy meg ne ítéltess" dumáról...
2020. dec. 7. 14:55
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
14 és te honnét tudod hogy én keresztény vagyok? Milyen jogon feltételezed rólam miközben azt prédikálód hogy én ne feltételezzek róla mert nem ismerem... ennyit erről saját magadat ütőd ki a szavaiddal és csak szólok szoktam vért adni… és azért feltételezem hogy a 12 nem mert az ilyen emberek általában a segítséget és a jó adakozást arra érti hogy megveszi az albumot és akkor ő k urva jó dolgot tett! Meg mi az hogy hallgassak ennél nagyobb képmutató nem is lehetnél mikor a szavaid teljesen mást mondanak te gyökér
2020. dec. 7. 15:19
 16/20 A kérdező kommentje:
XD rájöttem , hülye emberekkel vagyok körülvéve , amúgy én katolikus vagyok XDDDDD
2020. dec. 7. 21:34
 17/20 anonim ***** válasza:
22%
kérdező nem lesz karácsony most jelentették be ":D max jövőre...
2020. dec. 7. 21:57
 18/20 anonim ***** válasza:
95%

Pacsi kérdező, én is katolikus vagyok (#1 vagyok). A két pipás válaszolóval ne törődj, minden kpopos kérdésnél ezt csinálja, élvezi, ha kötekedhet.

Amúgy sikerült a szüleiddel megbeszélni azóta?

2020. dec. 7. 21:58
 19/20 A kérdező kommentje:
Szerencsére egy táskát és egy pulcsit kikönyöröghettem . De azért köszönöm az értelmes válaszokat :D
2020. dec. 7. 22:03
 20/20 anonim ***** válasza:
94%

ooo gratulalok, (vagymi) Orulok neki^^ En a BE albumot kertem. Bar az en szuleim nem igy voltak ezzel. Kb ok kerdezgettek folyamatosan, hogy mit kerek, en meg mondtam, hogy nincs szuksegem semmire, aztan jottek azzal a dumaval, hogy karacsony van, Blah blah blah, szovall az albumban maradtunk.

ui: milyen bandas taskat, illetve pulcsit kersz?^^

2020. dec. 7. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!