Kpoperek! Tudtok olyan megbízható oldalt ahonnan rendelhetnék lightstick-et?
Esetleg olyan oldalt ahonnan albumot?
Előre is köszi :3
4. éve rendelek innen albumokat és eddig egyetlen egyszer volt egy kis kalamajka: elfelejtették kiküldeni az egyiket, de írtam nekik 1 hónappal később egyik este és következő reggel már jött is a teljesen korrekt válasz. Hibátlan angollal, sűrű elnézések közepette expressz úton küldték meg a csomagot, ajándék bónusz kártyákkal és 3 napon belül már a szobámban volt. Én sima, lassú szállítással vettem meg, és ők a leggyorsabbal szállították ki végül nekem.
Nagyon korrektek és rendesek voltak, az email-es rendszerüket is csak dicsérni tudom, meg a diszpécsert is, akivel rendeztük az ügyet.
Szerintem árak terén is nagyon jó az oldal, talán a legjobbak közt is lehet, csak a szállítási költségek magasak sajnos. Ezért itt úgy éri meg, ha egyszerre több cuccot veszel, de bőven tudsz válogatni, mert akad bőven miből :D
yes24
innen rendeltem ateez lightsticket, kb 2 hét alatt jött meg. normális ár, bár rájött a 10k vám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!