) ) ) ) Van mobiltelefonod? ( ( ( (
Figyelt kérdés
Létezik ebben a világban, hogy valaki nem használ mobilt?... És ha van, milyen márkájú?2010. aug. 11. 16:30
3/21 anonim válasza:
Van, Motorola. Szerintem mindenképpen fontos, hogy egy embernek legyen telefonja, hogy el lehessen érni/hívhasson másokat. Neked nincs? Miért?
4/21 anonim válasza:
Szintén kettő (20-as,70-es)
19/F
6/21 anonim válasza:
Nekem 5 van :P(ingyenes,20-as,30-as,70-es,emeltdíjas[280Ft/perc +áfa]) :P
7/21 anonim válasza:
Van, de teljesen felesleges, mert szinte nem is használom.
8/21 A kérdező kommentje:
És akinek egynél több van, annak mire kell ennyi mobiltelefon? Mire kell neked 5 db mobil 16:36-os?
2010. aug. 11. 16:42
9/21 anonim válasza:
Nekem azért van kettő, m alapból volt egy 20-as. És a szomszéd adott egy 70-es telefont, m nekik a cég a vodafonnál van, és mint "sokat telefonálók" kaptak ajándékba pár telefont, és így jutott egy hozzám is. Csak egy kártyát kellett bele venni, azt hiszem 500ft-volt, 2500 lebeszélhetőséggel, dea zóta is megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!