Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy híres embernek lájkoltam...

Egy híres embernek lájkoltam a fényképét és kéri kogy csatlakozak az oldalának a kedvelőihez ez mégis miért kéri?

Figyelt kérdés
Megtetszhettem a fénykép alapján vagy csak úgy?

2020. nov. 23. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Te minek kérdezel, ha képtelen vagy elfogadni a válaszokat?

Basszus, azt várod, hogy valaki azt írja neked, hogy jujj tuti halálosan beléd szeretett az illető egy db kép meg like után és össze fogtok házasodni?

Ez még mindig egy funkció, hogy kiküldheted a likeolóknak, hogy kedveljék az oldaladat. Be lehet állítani, hogy automatikusan (ezt nem tudom, hogy kell, de a lényegen nem változtat) vagy egyesével te magad is küldözgetheted. Mellesleg ugye nem hiszed, hogy egy több tíz-százezres, milliós (de csak pár ezres esetén sem valószínű) híresség oldalát az illető maga kezeli és nem megbízott menedzserek?

2020. dec. 1. 13:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Okés amugy egy politikus
2020. dec. 1. 13:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Jobbikos
2020. dec. 1. 13:27
 14/15 A kérdező kommentje:
😀 xd
2020. dec. 1. 13:27
 15/15 anonim ***** válasza:
A politikusok pláne nem érnek ilyen szros likeokkal foglalkozni. Ellenben a népszerűség az kell nekik.
2020. dec. 1. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!