Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kérlek vidítsatok fel!?

Kérlek vidítsatok fel!?

Figyelt kérdés
Nagyon szomorú vagyok!:'(
2010. aug. 10. 21:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
úgy hallottam félfüllel hogy rákos, de nem mondták még nekem a szemembe, csak hallottam amikor mondták szüleimnek:'(
2010. aug. 10. 21:20
 12/21 anonim ***** válasza:

Tudom amit most fogok javasolni nagyon nehéz de hátha segít. (Nekem bejött)

Próbálj egy kicsit aludni és mikor felébredsz gondold át az egészet. A szakítós és az állatos dolgot már én is átéltem és tényleg iszonyatos mikor ez történik. Egyébként ha a fiú ezt csinálta akkor nem érdemel meg téged. Az állatok miatt részvétem és az öcsédnek kívánom ne legyen komoly baja.

15/F

2010. aug. 10. 21:39
 13/21 A kérdező kommentje:
megpróbálok :'( kérlek még írjatok tanácsokat, vagy bármit :'(
2010. aug. 10. 21:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Ó szegénykém :( Sajnos semmi használhatót nem tudok neked mondani. Az a fiú nem érdemelt meg téged, és a testvéred meg fog gyógyulni, a rákból nagyon sokan meggyógyultak már! Egyszer mindenki visszakapja az élettől, amit tett, hidd el így van! Ne sajnáld magad, különben elvesztél, kitartás, egyszer minden rendbe jön!
2010. aug. 10. 21:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem kamuzol velünk...

:(

2010. aug. 10. 21:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsoval eggyet értek a rákos dologban. Mostanság eléggé fejlett az orvostudomány és van rá esély hogy az öcsédet kikezelik a rákból. Egyébként ha van közeli ismerősöd akivel jóban vagy öntsd ki a szíved neki és láss csodát ez könnyíteni fog a dolgon ha nemis sokat de egy kicsit mindenképp. Még egy tanács: Ne ess abba a hibába hogy dohányozni kezdesz vagy inni! Ez ugyan nemhiszem hogy megfordult az eszedben de inkább leírtam mivel senkinek nem hiányzik hogy bajod essen.

21:39 voltam.

2010. aug. 10. 22:13
 17/21 anonim ***** válasza:
*Már nem utolsó hanem 21:50 ezért bocsi...
2010. aug. 10. 22:14
 18/21 A kérdező kommentje:
21:59-esnek üzenem: Persze majd pont így ilyenkor van kedvem hülyülni:(
2010. aug. 11. 08:49
 19/21 A kérdező kommentje:

21:39-esnek : Semmiképp nem nyúltam volna ehhez a dolgokhoz,

de kicsit most nyugodtabb vagyok, hogy van esélye még öcsémnek.

Anyuék hoztak nekem kis kedvenceket most reggel, hátha elfelejtem a régieket, és már eljárás folyik az ellen aki mérgezte az állataimat:(

2010. aug. 11. 08:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Nos remélem hamar megtalálják azt az embert.

A vádakért bocsánat de mikor nekem volt ez a szakítós dolog akkor mindenki erre bíztatott. Ezért gondoltam hogy szólok ne fogadd meg ezeket a tanácsokat.

2010. aug. 11. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!