Kérlek vidítsatok fel!?
Tudom amit most fogok javasolni nagyon nehéz de hátha segít. (Nekem bejött)
Próbálj egy kicsit aludni és mikor felébredsz gondold át az egészet. A szakítós és az állatos dolgot már én is átéltem és tényleg iszonyatos mikor ez történik. Egyébként ha a fiú ezt csinálta akkor nem érdemel meg téged. Az állatok miatt részvétem és az öcsédnek kívánom ne legyen komoly baja.
15/F
Utolsoval eggyet értek a rákos dologban. Mostanság eléggé fejlett az orvostudomány és van rá esély hogy az öcsédet kikezelik a rákból. Egyébként ha van közeli ismerősöd akivel jóban vagy öntsd ki a szíved neki és láss csodát ez könnyíteni fog a dolgon ha nemis sokat de egy kicsit mindenképp. Még egy tanács: Ne ess abba a hibába hogy dohányozni kezdesz vagy inni! Ez ugyan nemhiszem hogy megfordult az eszedben de inkább leírtam mivel senkinek nem hiányzik hogy bajod essen.
21:39 voltam.
21:39-esnek : Semmiképp nem nyúltam volna ehhez a dolgokhoz,
de kicsit most nyugodtabb vagyok, hogy van esélye még öcsémnek.
Anyuék hoztak nekem kis kedvenceket most reggel, hátha elfelejtem a régieket, és már eljárás folyik az ellen aki mérgezte az állataimat:(
Nos remélem hamar megtalálják azt az embert.
A vádakért bocsánat de mikor nekem volt ez a szakítós dolog akkor mindenki erre bíztatott. Ezért gondoltam hogy szólok ne fogadd meg ezeket a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!