Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kerlek viditsatok fol, annyira...

Kerlek viditsatok fol, annyira elszmorodtam. Miert kell ezt csinalni?

Figyelt kérdés
37 hetes terhes kismama vagyok.sajnos mikor megtudtam hogy terhes vagyok,a baba apja nem kert belolunk,igy egyedul maradtam a kicsivel.tudtam mit vallalok de nem tudtam volna elvetetni!25 eves vagyok,ugy gondoltam mindent meg tudok neki adni hat megtartottam.telt mult az ido es megismerkedtem egy fantasztikusemberrel,akivel most is egyutt vagyunk.elfogadott engem a picikevel egyutt,es tenyleg nagyon szertjuk egymast.csak most haza kllett mennie,mert csak miattam kijott angliaba 4 honappal ezelott,de nem volt jo munkalehetosegezert hazament.majd en is megyek ha megszuletik a kisfiam.minden jo lenne,de otthonrol szemet pletykakat hallok vissza amik nagyon bantanak engem...pl hogy en nem is tudom ki a gyerek apja,meg ki tudja milyen ossze visssza gyerek lesz...borzaszto!pedig ez az egesz nem az en hibam,marmint hogy a gyerek apja elhagyott!en nem banom mostmar mert szerelmes vagyok aparomba,de ezzel a furkalodassal tonkreteszik az egeszet.kicsit hosszu lettem,puszi
2009. ápr. 9. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod,mi a mondás:Mindenki a saját portáján söprögessen!!!Mindenkinek tollas bál a fülébe,foglalkozzon a saját dolgával,ne a máséval.Könnyű pletykálni,kiszinezni mások baját...

Te életed nagy eseményére,picurkádra gondolj csak,és arra,hogy mégsem apa nélkül nő fel,sőt a párod valószinűleg jobban fogja szeretni,mint a "kedves édes?"apja.Úgyhogy fel a feejel!!!Szép szülést kivánok!

2009. ápr. 9. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem most csak magaddal és a picivel foglalkozzál. Azt hogy ki mit mond meg se halld.

Szerintem mindenkinek magával és a családjával kellene foglalkozni és nem másokra megjegyzéseket tenni.

2009. ápr. 9. 12:48
 3/6 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a valaszokat,jobb lett a kedvem,es haat igazatok van,csak olyan nehez nem figyelni rajuk,mert nagyon megbantanak a butasagaikkal.raadasul olyan pletykaz akinek a lanya hasonlo helyzetben volt mint en.nem normalis szerintem...puszika
2009. ápr. 9. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem akarlak "túllicitálni", de tudok durvábbat:D

Rólam a fiam apja terjesztett hasonló dolgokat. Lépj túl, sz.rd le az összes rossz indulatú emberkét. Tudod akiről beszélnek sokáig fog élni:)

2009. ápr. 9. 17:20
 5/6 A kérdező kommentje:
hat kitudja mit beszel rolam a gyerek apja,lehet ugyanezt,mert o is azt mondta regen hogy ot nem erdekli mert lehet nem is az ove....holott 1000 szazalek hogy csak az ove lehet,nem szoktam soha megcsalni senkit!!!!nemtorodok veluk,akkor en 300 evig fogok elni...:))
2009. ápr. 9. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, ha tudsz maradjal kint Angliaban, hogy megovd magadat a rosszindulatu beszolasoktol otthon!!! Tudod kulfoldon nem annyira ismernek, ott nem tudnak pletykazni rolad, es nem is olyanok az emberek, mint otthon! Ezt te tudod mirol beszelek.

Nem tudom miert mesz haza majd ha meglesz a babucid, es azt sem, hogy visszajossz-e Angliaba kesobb, de remelem igen, es csak latogatoba mesz haza.

Mi is kint elunk, es gondolom te is tudod, hogy az egyedulallo szulot tamogatjak, nemcsak 1000 Ft-al kap tobb csaladi potlekot, hanem tobbfele tamogatasban reszesul.

Ha van lehetoseged anyukadat hozdd ki magaddal inkabb, o tud segiteni neked a baba korul, a parodat is hivd vissza, es talaljon kint valamilyen munkat.

Maradj kint, mert otthon nem lesz jo, hidd el! Irjal majd meg puszika!!!:))))

2009. ápr. 11. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!