Kerlek viditsatok fol, annyira elszmorodtam. Miert kell ezt csinalni?

Tudod,mi a mondás:Mindenki a saját portáján söprögessen!!!Mindenkinek tollas bál a fülébe,foglalkozzon a saját dolgával,ne a máséval.Könnyű pletykálni,kiszinezni mások baját...
Te életed nagy eseményére,picurkádra gondolj csak,és arra,hogy mégsem apa nélkül nő fel,sőt a párod valószinűleg jobban fogja szeretni,mint a "kedves édes?"apja.Úgyhogy fel a feejel!!!Szép szülést kivánok!

Szia! Szerintem most csak magaddal és a picivel foglalkozzál. Azt hogy ki mit mond meg se halld.
Szerintem mindenkinek magával és a családjával kellene foglalkozni és nem másokra megjegyzéseket tenni.

Szia! Nem akarlak "túllicitálni", de tudok durvábbat:D
Rólam a fiam apja terjesztett hasonló dolgokat. Lépj túl, sz.rd le az összes rossz indulatú emberkét. Tudod akiről beszélnek sokáig fog élni:)

Szia, ha tudsz maradjal kint Angliaban, hogy megovd magadat a rosszindulatu beszolasoktol otthon!!! Tudod kulfoldon nem annyira ismernek, ott nem tudnak pletykazni rolad, es nem is olyanok az emberek, mint otthon! Ezt te tudod mirol beszelek.
Nem tudom miert mesz haza majd ha meglesz a babucid, es azt sem, hogy visszajossz-e Angliaba kesobb, de remelem igen, es csak latogatoba mesz haza.
Mi is kint elunk, es gondolom te is tudod, hogy az egyedulallo szulot tamogatjak, nemcsak 1000 Ft-al kap tobb csaladi potlekot, hanem tobbfele tamogatasban reszesul.
Ha van lehetoseged anyukadat hozdd ki magaddal inkabb, o tud segiteni neked a baba korul, a parodat is hivd vissza, es talaljon kint valamilyen munkat.
Maradj kint, mert otthon nem lesz jo, hidd el! Irjal majd meg puszika!!!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!